ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

«Ποιοι φταίνε στους άλλους φακέλους;»

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Να ενημερώσει και για τα υπόλοιπα παιχνίδια οφείλει ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης, τόνισε ο πρόεδρος της Καρμιώτισσας, Νίκος Παπάς μετά τα νέα δεδομένα στην πολύκροτη υπόθεση με τους φακέλους, που σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΚΟΠ αποδίδεται ευθύνη στην ομάδα των Πολεμιδιών για τον φάκελο που ήρθε για τον αγώνα κόντρα στο ΑΠΟΕΛ.

Τι είπε ανάμεσα σε άλλα στον SuperΣΠΟΡ:
«Η τοποθέτηση είναι άτοπη. Ο κ. Κουτσοκούμνης, έχει μπροστά του 8 φακέλους από διάφορα παιχνίδια. Το ελάχιστο που μπορούσε να κάνει ήταν μια επίσημη ενημέρωση για το τι αφορά για όλους τους φακέλους και όχι μόνο για το παιχνίδι ΑΠΟΕΛ – Καρμιώτισσα. Έχω επικοινωνήσει με τον πρόεδρο και του είπα ότι ζητούμε ενημέρωση και συνάντηση για το θέμα. Αν κάποια σωματεία έχουν εμπλοκή πρέπει να πληρώσουν. Θα αναλάβουμε τις ευθύνες μας. Όλα αυτά τα χρόνια, η ιστορία μας δείχνει ότι η ομάδα δεν έχει εμπλακεί ποτέ σε τέτοια πράγματα. Με στεναχωρεί αφάνταστα όλα όσα συμβαίνουν και ζητούμε πλήρη διαφάνεια».

Σχετικά με την πρόθεση του για παραίτηση δήλωσε: 
«Αν δεν αλλάξει κάτι μέχρι τη συνέλευση, θα παραιτηθώ και θα αποχωρήσω από το χώρο του ποδοσφαίρου. Η απόφαση είναι οριστική εκτός και αν βρεθούν λύσεις για το θέμα με το στοίχημα. Η θέση μου είναι ξεκάθαρη».

Αν η ομάδα του έχει εισηγήσεις ενόψει της ΓΣ:
«Εμείς περιμένουμε την απάντηση του προέδρου για τους άλλους δύο φακέλους που εμπλέκεται η ομάδα μας. Δεν μπορείς να ρίχνεις ευθύνες επειδή ήταν αντίπαλος του ΑΠΟΕΛ που είναι ένα  σωματείο με ιστορία και επιτυχίες. Έχουμε απαίτηση όπως ο κ. Κουτσοκούμνης, ξεκαθαρίσει το τι γίνεται. Αν η Καρμιώτισσα έχει ευθύνη και στα άλλα δύο παιχνίδια υπάρχει σοβαρό πρόβλημα.

Υπάρχουν άλλοι εφτά φάκελοι.  Ποιοι φταίνε στα άλλα παιχνίδια; Ο κ. Κουτσοκούμνης οφείλει να δώσει ενημέρωση από τη στιγμή που έκανε με το φάκελο για το παιχνίδι ΑΠΟΕΛ – Καρμιώτισσα. Με πληγώνει αφάνταστα σαν άνθρωπο όλα αυτά που συμβαίνουν. Είμαι αυθεντικός. Αυτό που λέω, αυτό κάνω. Έχω όραμα για το ποδόσφαιρο. Μακάρι να εισακουστούν οι εισηγήσεις μου και μακάρι η δική μου παραίτηση να είναι η αρχή για να βελτιωθούν κάποια πράγματα. Πρέπει να γίνουν αλλαγές στο κυπριακό ποδόσφαιρο. Με τα σημερινά δεδομένα θα διώξουμε τον κόσμο από τα γήπεδα».

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝ: Τελευταία Ενημέρωση

X