ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Υπό παραίτηση ο Παππάς

Έντονα προβληματισμένος είναι ο πρόεδρος της Καρμιώτισσας Νίκος Παππάς με τα τελευταία γεγονότα και όπως ανέφερε σε δηλώσεις του στο «Super ΣΠΟΡ ΦΜ» έχει υποβάλει την παραίτησή του από την προεδρία.

Όπως είπε, βασική αιτία για αυτό είναι η εμπλοκή του σωματείου σε υποθέσεις φακέλων αλλά και τα όσα συμβαίνουν στο κυπριακό ποδόσφαιρο.  Θα παραμείνει εκεί μέχρι την γενική συνέλευση και ανάλογα από το τι θα βγει εκεί για όλα τα θέματα, θα πάρει την οριστική του απόφαση.

«Αν είχαν εμπλοκή Καρμιώτισσα και Εθνικός, θα έμπαινε και το έβδομο γκολ που λέει ο φάκελος. Ο αγώνας ήταν τηλεοπτικός και ο κόσμος είδε. Η καλύτερη ομάδα της Κύπρου, ΑΠΟΕΛ, έχει ήδη τρεις φακέλους. Δε γίνεται να αποστέλλονται επιστολές χωρίς πρώτα να υπάρχει διερεύνηση. Αν η Καρμιώτισσα έφταιξε να πληρώσει.».

Παράλληλα είπε πως άποψη της Καρμιώτισσας είναι πως πρέπει να μειωθούν οι ομάδες και να υπάρξει μια πρέμιερ κατηγορία και μια πρώτη κατηγορία που να έχουν και οι δυο τα ανάλογα έσοδα. Αυτό θα υποστηρίξει και στην γενική συνέλευση της ΚΟΠ. 

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ: Τελευταία Ενημέρωση