ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Απαιτούμε την τάχιστη διερεύνηση»

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση της Καρμιώτισσας σε σχέση με τους φακέλους που ήρθαν στην ΚΟΠ, στους οποίους εμπλέκεται το όνομα της προσφυγικής ομάδας.

Αναλυτικά:

Αναφορικά με το ζήτημα που πρόεκυψε τις τελευταίες ημέρες και που αφορά την παραλαβή φακέλων από την UEFA με στοιχεία για ύποπτη στοιχηματική δραστηριότητα και στους οποίουςεμπλέκεται το όνομα τουΣωματείου μας επιθυμούμε να αναφέρουμε τα ακόλουθα:

Το Σωματείο μας διαβεβαιώνει για ακόμα μια φορά ότι ουδεμία απολύτως σχέση έχει με τέτοιου είδους φαινόμενα τα οποία είναι ξένα προς τις αρχές και αθλητικά ιδεώδη που καλλιεργούνται εδώ και 35 χρόνια στις τάξεις του Σωματείου μας.
Αναμένουμε και απαιτούμε την τάχιστη διερεύνηση των πιο πάνω υποθέσεων από τα αρμόδια όργανα της ΚΟΠ και την απόδοση τυχόν ευθυνών εφόσον προκύπτουν.

Θεωρούμε σωστό ότι τότε μόνο πρέπει να γνωστοποιείται το όνομα οποιαδήποτε σωματείου που είναι υπαίτιο ούτως ώστε να αποφεύγεται η διαβολή και η απαξίωση του ενώπιον της κοινήςγνώμης.

Πιστεύουμε ότι επιβάλλεται όσο ποτέ άλλοτε στα μέλη της ΚΟΠ που θα παρευρεθούν στη Άτυπη Γενική Συνέλευση της Δευτέρας 14/11/2016 - που θα ασχοληθεί αποκλειστικά με το θέμα της έλευσης των φακέλων - να εξεύρουν τις σωστές λύσεις και τα απαιτούμενα μέτρα προς αντιμετώπιση του πιο πάνω τεράστιου προβλήματος που ταλανίζει το Κυπριακό ποδόσφαιρο.

Το Σωματείο μας δια του προέδρου του θα καταθέσει τις δικές του απόψεις και εισηγήσεις ενώπιων των υπολοίπων μελών της Γενικής Συνέλευσης.

Γραφείο Τύπου
Καρμιώτισσας Πολεμιδιών

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ: Τελευταία Ενημέρωση