ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Επίσημη διαμαρτυρία προς το Δήμο

Έντονα παράπονα από το δήμο Πολεμιδιών έχουν στην Καρμιώτισσα, που πηγάζουν από την απόρριψη του αιτήματος του σωματείου για χρήση γηπέδου για να κάνει τις προπονήσεις της η πρώτη ομάδα.

Τα παράπονα εκφράζονται μέσω έντονης ανακοίνωσης.

Αναλυτικά:

«ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΙ ΝΕΡΟ……………

Με λύπη αλλά και με πολλά ερωτηματικά ενημερωθήκαμε από το ΔΗΜΟ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝ ότι δεν μπορεί να ικανοποιήσει το αίτημα μας , (της ποδοσφαιρικής ομάδας ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ των ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝ} για παραχώρηση γηπέδου για τις πρωινές προπονήσεις της ποδοσφαιρικής μας ομάδας για διάρκεια ενός μηνός , χρόνος που χρειάζεται για να επανέλθει το βασικό γήπεδο προπονήσεων μας μετά την αναφύτευση του χλοοτάπητα με τη δικαιολογία ότι θα καταστραφεί ο χλοοτάπητας του συγκεκριμένου γηπέδου.

Το συγκεκριμένο γήπεδο χρησιμοποιείται από τις από διάφορες ιδιωτικές ακαδημίες από όλα τα μέρη της ΛΕΜΕΣΟΥ για τουλάχιστο 8 ώρες ημερησίως και θεωρήθηκε ότι οι 30 ώρες μηνιαίως που θα μας παραχωρείτο προς την ομάδα μας θα το κατάστρεφαν.

Είναι αντιληπτό ότι δεν υπάρχει καμιά διάθεση από το ΔΗΜΟ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝ για παροχή όποιας δήποτε βοήθειας προς το Σωματείο κάτι που μας προβληματίζει και μας προκαλεί πολλά ερωτηματικά για τη στάση αυτή τη ίδια στιγμή που άλλοι ΔΗΜΟΙ στέκονται αρωγοί στα σωματεία της περιοχής τους.

Αγαπητοί φίλοι , Δήμαρχε και Δημοτικοί Σύμβουλοι, το Σωματείο θα επιβιώσει και χωρίς εσάς……….

Απλά ανατρέξτε προς τις εξαγγελθείσες θέσεις σας για τον αθλητισμό και σας παρακαλούμε πάρα πολύ μην κρυφτείτε πίσω από τις αποφάσεις της διαχειριστικής επιτροπής γιατί πάλι είστε οι ίδιοι.

Παρεμπίπτοντος ………….. θα πληρώναμε δεν το ζητήσαμε δωρεάν, όπως πληρώνουν χιλιάδες ευρώ κάθε χρόνο οι ακαδημίες μας .

Σας αφήνουμε στη κρίση του κόσμου των ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝ».

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ: Τελευταία Ενημέρωση