ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ασταμάτητη με Όρντος

Ολοκληρώθηκε ο αγώνας της 8ης αγωνιστικής ανάμεσα στην Καρμιώτισσα και την Δόξα στο στάδιο ΓΣΖ. Η Καρμιώτισσα πήρε την 3η συνεχόμενη της νίκη στο πρωτάθλημα και συνεχίζει την πολύ καλή της πορεία στο πρωτάθλημα. Αντιθέτως στην Δόξα τα πράγματα δεν πάνε και πολύ καλά αφού παραμένει για τρίτο σερί παιχνίδι χωρίς να πετύχει καν γκολ και κινδυνεύει να βρεθεί στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Λίγες φάσεις χωρίς γκολ

Ο αγώνας άρχισε με καλό ρυθμό και τις δύο ομάδες να δημιουργούν λίγες φάσεις αλλά χωρίς κάποια από αυτές να μετατρέπεται σε γκολ. Αρχικά η Καρμιώτισσα μόλις στο 20’’ αναπτύχθηκε ωραία αλλά το σουτ του Βαττή έφυγε έξω. Ακολούθως η Δόξα είχε διπλή ευκαιρία στο παιχνίδι όταν στο 6’ λεπτό ο Ρούντι από απευθείας κτύπημα φάουλ ανάγκασε τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων σε εντυπωσιακή απόκρουση και έπειτα όταν ανάκτησε ξανά τον έλεγχο της μπάλας και έκανε το γύρισμα ο Ντραγκόγεβιτς δήλωσε ξανά παρών. Έπειτα η Καρμιώτισσα απείλησε ξανά στο 22’ αλλά το σουτ του Σταύρου έφυγε ελάχιστα έξω. Η τελευταία φάση του ημιχρόνου ήρθε στις καθυστερήσεις όταν ο Μπεμπέτο πήρε την πάσα αλλά το σουτ του στο τετ-α-τετ απέκρουσε ο Ντραγκόγεβιτς ενώ στην επαναφορά ο Τιάγκο Γκόμες έστειλε την μπάλα έξω.

Ντραγκόγεβιτς και Όρντος έδωσαν την νίκη

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν παρόμοιο με το πρώτο με τις δύο ομάδες να φτάνουν στα καρέ και την Καρμιώτισσα να είναι αυτή που πέτυχε τελικά το γκολ. Η πρώτη ομάδα που απείλησε ήταν η Καρμιώτισσα αλλά ο Νέγκρι απέκρουσε σωτήρια την κεφαλιά του Όρντος. Ακολούθησε μια πολύ αμφισβητούμενη φάση με τα ριπλέι να δείχνουν πως ο Λεονάρντο έκανε χέρι στην περιοχή και έπρεπε να δοθεί πέναλτι για την Καρμιώτισσα. Στο 59’ λεπτό η Δόξα έχασε σπουδαία ευκαιρία όταν ο Μπεμπέτο βρέθηκε στο τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων αλλά ο Ντραγκόγεβιτς για ακόμη μια φορά δεν νικήθηκε. Ένα λεπτό αργότερα ήρθε το γκολ για την Καρμιώτισσα όταν Ο Αντάμοβιτς έδωσε κάθετα στον Σταύρου αυτός έκανε από αριστερά το γύρισμα μέσα στην περιοχή με τον Μανογιάν να κάνει το σουτ και την μπάλα να κτυπά πάνω στον Λεονάρντο με αποτέλεσμα στην επαναφορά ο Όρντος να πιάσει το σουτ και να κάνει το 1-0. Η Δόξα ακολούθως προσπάθησε να ανεβεί και να πιέσει αλλά ο Ντραγκόγεβιτς στο 64’ απέκρουσε σωτήρια το σουτ του Γκόμες. Στη συνέχεια οι πολλές αλλαγές και η τακτική της Καρμιώτισσα δεν επέτρεψαν να γίνουν πολλές φάσεις και έτσι παρά την πίεση της Δόξας η Καρμιώτισσα πήρε σπουδαία νίκη που είναι η τρίτη συνεχόμενη.

Καρμιώτισσα (Λιάσος Λουκά): Ντραγκόγεβιτς, Βοσκανιάν, Βαττής (69' Πάντος), Γουίλερ, Αντάμοβιτς, Σταύρου(81' Χριστοφή) , Λοκόμπε, Μπόλιανετς (46' Ταραλίδης), Κονέ, Όρντος, Μανογιάν

Δόξα (Λούκας Χατζηλούκας): Νέγκρι, Παουλίνιο, Λεονάρντο, Ρεδόνδο, Δημητρίου (72' Κένιτι), Ρούντι, Γκόμες, Πουτζιουρής (65' Κάστρο), Φοφανά, Εντμάρ, Μπεμπέτο (77' Περάλτα)

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X