ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ευχαριστίες σε ΑΕΚ και νέο ΓΣΖ

H Καρμιώτισσα Πάνω Πολεμιδιών σε δελτίο τύπου που εξέδωσε κάνει αναφορά στο πολυσυζητημένο θέμα των τελευταίων ημερών αναφορικά με το ΑΕΚ Αρένα. Μεταξύ άλλων η Καρμιώτισσα ευχαριστεί τον Άντρο Καραπατάκη καθώς και τις αρχές του νέου ΓΣΖ για την πολύτιμη βοήθεια και την άριστη συνεργασία.

Αναλυτικά:

«Αναφορικά με το ζήτημα που πρόκυψε τις τελευταίες μέρες και που αφορά το κατά πόσο η ομάδα μας θα μπορεί να αγωνίζεται στο γήπεδο ΑΕΚ Αρένα, το Σωματείο μας επιθυμεί να διευκρινίσει τα ακόλουθα:

Το Σωματείο της ΑΕΚ Λάρνακας δια μέσου του προέδρου του κ. Ανδρέα Καραπατάκη - τον οποίο και ευχαριστούμε για ακόμα μια φορά για την τεράστια βοήθεια και συμβολή του στη επίλυση του γηπεδικού προβλήματος που αντιμετωπίζουμε στην φετινή χρονιά - ενημέρωσε έγκαιρα τον πρόεδρο του Σωματείου μα κ. Νίκο Παπά σε κατ΄ιδίαν συνάντηση που είχαν για το τυχόν πρόβλημα που θα μπορούσε να πρόκυπτε από την μη ετοιμότητα του χλοοτάπητα του γηπέδου ΑΕΚ Αρένα.

Ως εκ τούτου ζητήσαμε με επιστολή μας προς την ΚΟΠ την χρήση της εναλλακτικής έδρας που είχαμε δηλώσει (Νέο ΓΣΖ) μέχρι την πλήρη ολοκλήρωση του νέου γηπέδου της ΑΕΚ πράγμα το οποίο η ΚΟΠ μας ενέκρινε.

Ευελπιστούμε και ευχόμαστε ότι σύντομα το νέο στολίδι της Λάρνακας να είναι έτοιμο να υποδεχθεί την ομάδα της ΑΕΚ και εάν στο μέλλον είναι εφικτό και οι συνθήκες το επιτρέπουν γιατί όχι και η δική μας ομάδα να μπορεί να αγωνίζεται σε αυτό..

Τελειώνοντας ευχαριστούμε γι’ ακόμα μια φορά τον Πρόεδρο και τα υπόλοιπα μέλη της Διοίκησης της ΑΕΚ Λάρνακας καθώς επίσης και τις αρχές του Νέου ΓΣΖ για την πολύτιμη βοήθεια που προσέφεραν προς Σωματείο μας καθώς επίσης και την άριστη συνεργασία τους».

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝ: Τελευταία Ενημέρωση

X