ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ξεκινά στις 27

Στη δουλειά μπαίνουν οι ποδοσφαιριστές της Καρμιώτισσας, καθώς την ερχόμενη Δευτέρα (27/6) ξεκινούν οι προπονήσεις για την ιστορική πρώτη σεζόν του συλλόγου στα σαλόνια της πρώτης κατηγορίας.

Επί τούτου, ο σύλλογος εξέδωσε δελτίο τύπου.

Αναλυτικά:

«Το Δ.Σ του Σωματείου ενημερώνει ότι η επίσημη έναρξη της προετοιμασίας για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο θα γίνει τη Δευτέρα 27 Ιουλίου 2016 στις αθλητικές εγκαταστάσεις του κοινοτικού γηπέδου Π. Πολεμιδιών (ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ).

Πριν την έναρξη των προπονήσεων θα προηγηθεί το καθιερωμένο προσκύνημα στο ξωκλήσι της Παναγίας της ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑΣ και ακολούθως στις 5.20 μμ ο αγιασμός και ο χαιρετισμός από τον Πρόεδρο κ. Νικό Παπά.

Στη συνέχεια θα ξεκινήσει η προετοιμασία όπου οι φίλοι του σωματείου θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα νέα αποκτήματα της ομάδας καθώς και τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές που θα αποτελούν το φετινό ρόστερ της ομάδα μας.

Το γενικό πρόσταγμα θα το έχει ο βοηθός προπονητής Χρίστος Γερμανός μαζί με τους Τάκη Τάκη προπονητή τερματοφυλάκων, Χρύση Χρυσοστόμου Γυμναστή και Φάνο Χατζηκωστή υπεύθυνο αποκατάστασης.

Ο προπονητής της ομάδας Λιάσος Λουκά επιστρέφει στη Κύπρο στις 10 Ιουλίου αφού βρίσκετε ση Ρόδο για την απόκτηση του διπλώματος UEFA PRO.

Υπενθυμίζουμε επίσης την ετήσια χοροεσπερίδα του Σωματείου που θα γίνει την Παρασκευή 1 Ιουλίου 2016και ώρα 8.30μμ στο δροσόλουστο κηποθέατρο Πάνω Πολεμιδιών κατά την διάρκεια της οποίας θα γίνει και η επίσημη παρουσίαση των ποδοσφαιριστών, με τιμή εισόδου με φαγητό και ποτό στα 17 ευρώ».

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X