ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Παπαγεωργίου: «Η Ανόρθωση είχε δείξει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον αλλά...»

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου στον ΣΠΟΡ FM 95.0

Και τη νέα σεζόν θα παραμείνει στον Εθνικό Άχνας ο νεαρός Γιώργος Παπαγεωργίου. Μετά από μια καλή σεζόν για τον ίδιο από πλευράς απόδοσης και συμμετοχών, κακή όμως για την ομάδα του επέλεξε να παραμείνει στην ομάδα και στα δύσκολα. Στο πλαίσιο αυτό ο νεαρός Γιώργος Παπαγεωργίου, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τους Γιώργο Παττίχη και Δημήτρη Χριστοφόρου.

Αναλυτικά:

Για την απόφαση να παραμείνει: «Ήταν δική μου απόφαση. Ζύγισα τα δεδομένα και θεωρώ πως είναι καλύτερο, καθώς θέλω να πάρω περισσότερα παιχνίδια και μαζί με τους συμπαίκτες μου να πάρουμε τον Εθνικό στην Α' κατηγορία»

Για τη διαφορά στη δεύτερη: «Σίγουρα στην πρώτη κατηγορία ήμασταν μια «μικρή» ομάδα, όμως στη δεύτερη θα παίζουμε επιθετικά και θα πάμε για άνοδο»

Για την περσινή χρονιά: «Ήταν μια δύσκολη χρονιά. Η κατάσταση δεν ήταν καλή. Παλεύαμε και μέσα στις δυσκολίες μάθαμε»

Για την προετοιμασία: «Στις 16 Ιουλίου ξεκινά η προετοιμασία. Παρά το γεγονός πως είχαμε πέσει νωρίς, είχαμε προπονήσεις. Δεν είχαμε πολύ αποχή»

Για το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας: «Είναι ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα. Δεν έχει σχέση το μέγεθος της ομάδας, όλοι το παλεύουν για το καλύτερο. Είναι ίσως και πιο δύσκολο από αυτό της πρώτης»

Για τον Πογιατζή του οποίου πήρε και το ντουλάπι (όπως έγινε γνωστό μετά το βίντεο): «Ο Πογιατζής πάντα μας βοηθούσε. Ήταν δίπλα μας και μας βοηθούσε. Είναι σημαντικό κεφάλαιο για τον Εθνικό»

Για τον στόχο: «Θέλω να καθιερωθώ στην ομάδα και να δουλέψω με τους συμπαίκτες μου για την άνοδο»

Για το αν υπήρξαν επαφές με κάποια ομάδα: «Η Ανόρθωση είχε δείξει το περισσότερο ενδιαφέρον αλλά προς το παρών θέλω να καθιερωθώ στην ομάδα μου και όλα τα άλλα θα έρθουν αργότερα»

Για τον Κύπριο προπονητή: «Οι Κύπριοι ποδοσφαιριστές έχουν ταλέντο, μπόλικο ταλέντο. Υπάρχουν δυσκολίες όταν αγωνίζεσαι μικρός, όμως ο Κύπριος ποδοσφαιριστής δεν υστερεί»

Για το Μουντιάλ: «Υποστηρίζω την Αργεντινή και ελπίζω να πάει καλά. Είναι ο Μέσι αλλά και άλλοι ποδοσφαιριστές. Έχει χρόνια να διακριθεί»

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X