ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

«Παιχνίδι τεράστιας σημασίας για τον Εθνικό»

Η προσφυγική ομάδα παρά τα προβλήματα της (με το εμπάργκο) είναι έτοιμη για να παλέψει και φέτος για το καλύτερο

Στην τελική ευθεία για το πρωτάθλημα έχει μπει ο Εθνικός Άχνας. Η προσφυγική ομάδα παρά τα προβλήματα της (με το εμπάργκο) είναι έτοιμη για να παλέψει και φέτος για το καλύτερο. Ο στόχος είναι να αποφύγουν τη διαβάθμιση. Έτσι στο πλαίσιο αυτό ο τιμ μάνατζερ της ομάδας, Τόμης Κουής παραχώρησε δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι».

Αναλυτικά:

Για το παιχνίδι με την Αλκή: «Σίγουρα είναι ένα παιχνίδι τεράστιας σημασίας. Όλα τα παιχνίδια της πρεμιέρας έχουν μεγάλη σημασία και είναι σημαντικό με τα δεδομένα της φετινής χρονιάς πρέπει να κερδίσουμε γιατί θα μας βοηθήσει τόσο αγωνιστικά όσο και ψυχολογικά».

Για την έδρα: «Ελπίζω πως φέτος θα καταφέρουμε να κρατήσουμε τις καλές εμφανίσεις και τη ψηλή συγκομιδή βαθμών. Είναι πολύ σημαντικός ο παράγοντας έδρα. Πρέπει να είναι ένα από τα λιγοστά όπλα της σεζόν. Είμαστε όμως, πεπεισμένοι πως παρά τα όλα προβλήματα θα τα καταφέρουμε μέχρι τον Δεκέμβριο να είμαστε εκεί».

Για το αν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα: «Δεν υπάρχουν προβλήματα όλοι είναι στη διάθεση του προπονητή. Είναι πολύ σημαντικό παίκτες όπως ο Πιντσέλι (που αντιμετώπιζε πρόβλημα τον τελευταίο καιρό), να βοηθήσουν τους νεαρούς».

Για την περίπτωση ενίσχυσης: «Πάντα είναι ανοικτό το μεταγραφικό όμως σίγουρα είναι δύσκολο να βρεθεί κάποιος. Πιστεύουμε στην ομάδα η οποία κατά 80% είναι η ίδια με πέρυσι και περιμένουμε από τους παίκτες που έμειναν να είναι ακόμη καλύτεροι από περασμένη σεζόν».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X