ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Κουής: «Έχουμε συμφωνήσει σε όλα με τον νέο προπονητή»

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» μίλησε ο team manager του Εθνικού, Τόμης Κουής

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» μίλησε ο team manager του Εθνικού, Τόμης Κουής. Αναφέρθηκε στο διαζύγιο με τον Γιώτη Εγκωμίτη και στην επικείμενη συμφωνία με τον νέο προπονητή.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στους Γιώργο Παττίχη και Δημήτρη Χριστοφόρου:

Για το διαζύγιο με τον Γιώτη Εγκωμίτη:

«Σίγουρα δεν ήταν καθόλου εύκολη απόφαση αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι ευχάριστη εξέλιξη. Δυστυχώς αυτή είναι η μοίρα των προπονητών. Όταν δεν πάει κάτι καλά, οι αποφάσεις που λαμβάνονται για το καλό του σωματείου μπορεί να αδικούν τον οποιοδήποτε έχει σχέση. Είναι πάρα πολύ γνωστό ότι ο άνθρωπος ανέλαβε το σωματείο κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες.

Έχει καταφέρει πάρα πολλά όμως όταν τα πράγματα δεν προχωρούν πρέπει να γίνει κάτι για να αλλάξει κάτι. Δυστυχώς η μόνη επιλογή που ήταν στο τραπέζι ήταν να αλλάξουμε προπονητή. Προσωπικά πιστεύω ότι ο Γιώτης έκανε πολύ περισσότερα από ότι θα μπορούσε ο οποιοσδήποτε άλλος. Αυτή η αλλαγή θα φέρει ένα άλλο αέρα στην ομάδα. Συνήθως με τις αλλαγές οι ποδοσφαιριστές θέλουν να δώσουν το κάτι παραπάνω».

Για το αν υπάρχει συμφωνία με τον Τζιχράτζε:

«Θα μου επιτρέψεις να ακολουθήσω την πολιτική του σωματείου, ούτε να διαψεύσω αλλά ούτε και να επιβεβαιώσω οτιδήποτε. Ο νέος προπονητής είναι στην Κύπρο, έχουμε συμφωνήσει σε όλα. Αυτό που μένει είναι να υπογραφούν τα συμβόλαια και μετά να ανακοινωθεί. Η ανακοίνωση αναμένεται τις επόμενες λίγες ώρες».

Αν θα ενισχυθεί η ομάδα τον Ιανουάριο:

«Η ομάδα θα ενισχυθεί και μάλιστα θα πρέπει να ενισχυθεί με πολύ αξιόλογους παίκτες. Η ενίσχυση θα γίνει με κάθε σοβαρότητα για να πετύχουμε το στόχο της παραμονής. Η ομάδα θα ενισχυθεί σε αρκετά ψηλό επίπεδο για να μπορέσουμε να καλύψουμε το χαμένο έδαφος.»

Για τον Παπαγεωργίου:

«Ο Γιώργος είναι ένα μεγάλο ταλέντο. Είναι στις ακαδημίες του Εθνικού από τα 11 του. Πριν περίπου οκτώ μήνες από τηλεοράσεως ανάφερα ότι είναι κρίμα να έχουμε τέτοια ταλέντα και να μην λαμβάνονται υπόψη από τις Εθνικές ομάδες. Κλήθηκε στην Εθνική κάπως καθυστερημένα. Έχει να δώσει πάρα πολλά στο κυπριακό ποδόσφαιρο. Με την κατάλληλη πείρα που θα αποκτήσει μπορεί να παίξει σε οποιαδήποτε ομάδα της Κύπρου. Δεν είναι μόνο ο Παπαγεωργίου, έχουμε κι άλλα ταλέντα. Ο Γιώτης είχε στο ρόστερ 30 παίκτες, από τους οποίους οι 11 ήταν των ακαδημιών. Έχουμε ακόμα 4 διεθνείς που αγωνίζονται στις πιο μικρές Εθνικές. Η όλη προσπάθεια και φιλοσοφία στον Εθνικό είναι δεν μπορούμε να συνεχίσουμε εάν δεν επενδύσουμε στους δικούς μας παίκτες. Για να βγάζεις ταλέντα χρειάζεσαι υποδομές και πάνω από όλα χρειάζεσαι οικονομική στήριξη».

 

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X