ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Κουής: «Αυτό μας δίνει ελπίδα»

Τι είπε για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, αλλά και για τις μετεγγραφές

Ο Εθνικός θα δώσει την μάχη του για την παραμονή στην κατηγορία και κόντρα στην Ομόνοια πήρε ένα βαθμό, αλλά είχε γενικά καλή απόδοση, κάτι που όπως τονίζει ο team manager της ομάδας, Τόμης Κουής μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 95,0:

«Είναι αυτό που διατηρεί την αισιοδοξία μας για την παραμονή στην κατηγορία, ότι η ομάδα αρχίζει να παίζει καλά, εξαιρουμένου του αγώνα κυπέλλου με τον Οθέλλο που δεν είναι κριτήριο. Ευτυχώς, η ομάδα στο παιχνίδι με την Ομόνοια πήρε τον βαθμό και πάμε με καλή ψυχολογία στο μεγάλο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό».

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: «Στόχος μας είναι να μειώσουμε την ψαλίδα από τις ομάδες που βρίσκονται πιο πάνω από εμάς και ενόψει του Γενάρη, όπου η ομάδα να ενισχυθεί, να κυνηγήσουμε την παραμονή στην κατηγορία. Η νίκη είναι μονόδρομος θα έλεγα. Δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε τίποτα άλλο εκτός από τη νίκη. Πρέπει να πούμε ότι ο Ολυμπιακός είναι μία πολύ καλή ομάδα και έχει παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο και έχω την εντύπωση ότι θα είναι ένα μεγάλο ντέρμπι».

Για το αν επηρεάζει τον μεταγραφικό σχεδιασμό το σημερινό αποτέλεσμα: «Όχι, η απόφαση είναι η ότι η ομάδα θα ενισχυθεί, για να μπορεί να κυνηγήσει τον στόχο της παραμονής. Ελπίζουμε ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχουμε εξελίξεις»

Για την επίθεση: «Έχουμε πει πολλές φορές ότι η ομάδα αποδυναμώθηκε επιθετικά, αφού έφυγαν τρεις σημαντικοί παίκτες, όπως οι Ζελάγια, Κατσιαράβα και Χατζηβασίλης και δεν μπορούσαμε να τους αντικαταστήσουμε. Στόχος μας είναι να βρούμε κάποιους παίκτες που θα έρθουν για να μας βοηθήσουν».

Για τις απουσίες ενόψει Ολυμπιακού: «Μοναδικό πρόβλημα είναι ο Παπαγεωργίου που εξακολουθεί να είναι τραυματίας. Όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι στην διάθεση του προπονητή».

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X