ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Κίκης Φιλίππου: «Δεν υπάρχει άλλη οδός και δεν πρέπει να απογοητευόμαστε»

Σαφέστατα την έκπληξη της αγωνιστικής την πραγματοποίησε ο Εθνικός Άχνας, καθώς απέσπασε ισοπαλία από τον ΑΠΟΕΛ

Σαφέστατα την έκπληξη της αγωνιστικής την πραγματοποίησε ο Εθνικός Άχνας, καθώς απέσπασε ισοπαλία από τον ΑΠΟΕΛ. Σίγουρα ένας βαθμός δεν φέρνει τη σωτηρία όμως είναι ένας βαθμός στον οποίο μπορεί να χτίσει ο Εθνικός. Στο πλαίσιο αυτό ο πρόεδρος της ομάδας, Κίκης Φιλίππου, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τον Δημήτρη Χριστοφόρου.

Αναλυτικά:

Για τον βαθμό και το κέρδος: «Με τον ένα βαθμό δεν έγινε τίποτε. Το ευχάριστο είναι πως η ομάδα έδειξε πως έχει τις δυνάμεις να παλέψει όλα τα παιχνίδια, και να πάρει αποτέλεσμα. Παίζαμε με μια ομάδα που μας έχει κάνει περήφανους στην Ευρώπη και όχι μόνο. Εμείς μάλιστα αγωνιστήκαμε και κόντρα στον Άρη την Τετάρτη που δεν μας έφερε μόνο σωματική κόπωση αλλά και ψυχολογική»

Για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας: «Αν πάρουμε τα παιχνίδια ένα ένα θα δούμε πως υπάρχουν αγώνες που χάσαμε από δικά μας λάθη, ή ένα λάθος από άλλους και έτσι αφήσαμε βαθμούς. Παρά το εμπάργκο παίζουμε και καλό ποδόσφαιρο. Μέχρι το 60’ θα μπορούσε η ομάδα να σημειώσει ακόμη ένα τέρμα. Δυστυχώς το 1-0 ήταν εύκολο να ανατραπεί και κρατήσαμε όμως την ισοπαλία»

Για το θέμα με τον Γιώτη Εγκωμίτη: «Όταν βλέπεις την ομάδα σου σαν προπονητής να προσπαθεί και να δίνει ότι μπορεί στο γήπεδο αλλά να μην παίρνει βαθμούς απογοητεύεσαι. Μιλήσαμε με τον προπονητή και ο ίδιος θεωρεί πως υπάρχει το έμψυχο υλικό παρά την έλλειψη εμπειρίας. Όμως έτσι κάποια παιδιά μπορούν να βγουν και να βοηθήσουν πολύ, δεν έχουμε άλλη επιλογή. Δεν υπάρχει άλλη οδός και δεν πρέπει να απογοητευόμαστε. Γνωρίζαμε από την αρχή ότι θα είναι δύσκολα. Δεν είναι έκπληξη πως αντιμετωπίζουμε κάποια προβλήματα, αλλά έκπληξη είναι το γεγονός πως δεν πήραμε τους βαθμούς που αξίζαμε»

Για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου: «Εδώ και ένα χρόνο δεν έχουμε βάλει ποδοσφαιριστές στο ρόστερ μας, αλλά έχουν φύγει 8 ποδοσφαιριστές. Είναι όμως σημαντικό να διατηρηθεί κοντά η ομάδα ώστε να ενισχυθεί τον Γενάρη»

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X