ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Κ.Φιλίππου: «Στα αποδυτήρια οι ποδοσφαιριστές έκλαιγαν»

Ο Κίκης Φιλίππου ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του ΣΠΟΡ FM 95,0 «Κάνε Παιχνίδι» και αναφέρθηκε στην μέχρι στιγμής πορεία του Εθνικού Άχνας.

Ο Κίκης Φιλίππου ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του ΣΠΟΡ FM 95,0 «Κάνε Παιχνίδι» και αναφέρθηκε στην μέχρι στιγμής πορεία του Εθνικού Άχνας.

Ο πρόεδρος της ομάδας της Άχνας άφησε και κάποιες αιχμές για την αντιμετώπιση της ομάδας του από την διαιτησία.

Αναλυτικά:

Για την τεράστια προσπάθεια που δεν φέρνει αποτελέσματα:

«Υπάρχει πολύ μεγάλη προσπάθεια από όλους τους ποδοσφαιριστές. Υπάρχει η πίστη υπάρχει η διάθεση και ελπίζουμε στη συνέχεια να δούμε τα αποτελέσματα που περιμένουμε».

Για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές:

«Εδώ και ένα χρόνο δεν έχουμε φέρει κανένα ποδοσφαιριστή, βασιζόμαστε στα δικά μας παιδιά και έχουν φύγει αρκετοί ποδοσφαιριστές από την ομάδα και δυστυχώς δεν έχουμε τα όπλα που θα θέλαμε να έχουμε στην ομάδα μας για να αντιμετωπίσουμε υπό αντίξοες συνθήκες οποιαδήποτε άλλη κατάσταση».

Για κάποια παράπονα που υπάρχουν για την διαιτησία στους πρώτους αγώνες:

«Το ευχάριστο για εμάς είναι ότι τα παιχνίδια τα δείχνει η τηλεόραση και τα βλέπει αρκετός κόσμος. Έλεγα ότι έρχεται μια νέα φουρνιά στην ομάδα που θα βοηθήσει και να την ενισχύσει σε ποιότητα και προοπτική. Πρέπει να πάρει η ομάδα τους ανάλογους βαθμούς στη συνέχεια».

Για το αν υπήρξε αντίδραση για τα παράπονα:

«Ήδη έχουμε αντιδράσει, μπορεί να μην βγαίνουν έξω, υπάρχουν άνθρωποι που βλέπουν τα παιχνίδια. Εμείς ότι έπρεπε να κάνουμε το έχουμε κάνει, εξαρτάται από άλλους, δεν έχουμε την δύναμη να κάνουμε κάτι. Μιλήσαμε με παίκτες και προπονητές, δεν είναι απλό θέμα ταλανίζει το Κυπριακό ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια».

Για το VAR και αν μπορεί να εφαρμοστεί στο Δασάκι:

«Δεν γνωρίζω τι ακριβώς χρειάζεται για το VAR είμαστε πολύ κοντά στο να πάρουμε άδεια για να παίζονται και μεγάλα παιχνίδια. Εμείς είμαστε έτοιμοι αν χρειαστεί οτιδήποτε να μπορέσει να λειτουργήσει, η υποδομή υπάρχει και γίνονται βελτιωτικά έργα. Εμείς είμαστε υπέρ της εγκατάστασης του VAR θα λυθούν πολλά προβλήματα και θα φύγει η προκατάληψη».

Για τον αγώνα μετά την ΑΕΛ:

«Αυτό που θα έλεγα είναι ότι μετά το χθεσινό παιχνίδι που τέλειωσε ο αγώνας είχα πάει στα αποδυτήρια και είχα συγκινηθεί. Τα 2/3 των ποδοσφαιριστών έκλαιγαν για την μεγάλη προσπάθεια που έκαναν, ξέρουν ότι μπορούσαμε να ενισχυθούμε αλλά έχουμε το εμπάργκο, ξέρουν ότι είναι κάτω των 21. Έχουν τις φιλοδοξίες τους και όταν βλέπουν ότι η προσπάθειά τους χάνεται από αποφάσεις άλλων χάνεται η όρεξή τους. Το μήνυμα που πήρα την επομένη είναι ότι υπάρχει πίστη και δεν θα υψώσουμε λευκή σημαία. Ο Γιώτης είναι από το πρωί μέχρι το βράδυ στο γήπεδο για να φτιάξει μια ανταγωνιστική ομάδα που ακόμη και ηττημένη να φύγει από το γήπεδο θα είναι περήφανη».

Για την ενίσχυση Ιανουαρίου:

«Πρέπει να κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να σταματήσουμε να σκεφτόμαστε τον Γενάρη, ξέρουμε ότι τον Γενάρη δεν είναι εύκολο πράγμα να βρεις καλούς ποδοσφαιριστές. Υπάρχει ταλέντο στην ομάδα και θα δουλέψουμε με αυτούς τους ποδοσφαιριστές και όταν θα έρθει ο Γενάρης σίγουρα κάποιος δουλεύει και στο θέμα αυτό».

Για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που θα μπουν στην ομάδα:

«Υπάρχουν στην ομάδα ακόμη 4-5 ποδοσφαιριστές που είναι πολύ καλοί ποδοσφαιριστές. Έχουμε παίκτες που θα μπουν στην ομάδα πολύ σύντομα, όλοι θα πάρουν τις ευκαιρίες τους και θα τους δείτε. Είναι εδώ και λίγα χρόνια που κτίζουμε με αυτά τα παιδιά. Αν θα καταφέρουμε να τους κρατήσουμε είναι γνωστό ότι υπάρχουν τα συμβόλαια και εμείς ξέρουμε ότι τα παιδιά αυτά έχουν προοπτική. Δεν είναι τυχαίο που σήμερα ο Εθνικός έχει τέσσερις ποδοσφαιριστές στην Εθνική u19 και ένα στην u21. Λείπει μας κάτι, ίσως η εμπειρία αλλά νιώθουμε ικανοποιημένοι από την μέχρι τώρα παρουσία μας».

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X