ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Φιλίππου: «Πάμε στο ΓΣΠ χωρίς πίεση»

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» μίλησε ο πρόεδρος του Εθνικού, Κίκης Φιλίππου

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» μίλησε ο πρόεδρος του Εθνικού, Κίκης Φιλίππου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στους Ονησίφορο Σταύρου και Γιώργο Παττίχη:

Για το παιχνίδι με την Ομόνοια:

«Είναι το δυσκολότερο παιχνίδι που θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε τη φετινή χρονιά. Είναι γνωστές οι φιλοδοξίες που έχει η Ομόνοια τη φετινή χρονιά. Πηγαίνουμε εκεί χωρίς καμιά πίεση. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε το ποδόσφαιρο που μπορούμε να παίξουμε και αν έρθει κάτι καλό θα το δεχτούμε».

Για τη θετική πλευρά του μεταγραφικού εμπάργκου:

«Γυρίσαμε σε κάποιες όμορφες εποχές. Η σκέψη μας είναι να βοηθήσουμε αυτά τα παιδιά. Άρχισαν κάποιοι νεαροί να δείχνουν το ταλέντο τους και πιστεύω ότι ακολουθούν κάποιοι άλλοι. Έχουμε πίστη σε αυτά τα παιδιά. Ήρθε η ευκαιρία και πρέπει να την αρπάξουν. Για μας θα είναι η χρονιά σωτηρίας η φετινή αν τα καταφέρουμε».

Για τα βελτιωτικά έργα που έγιναν:

«Ξεκινήσαμε να φτιάχνουμε τα βοηθητικά μας γήπεδα. Ο κόσμος θέλει να προσφέρει γιατί βλέπει αυτή την προσπάθεια που γίνεται»

Για τον κόσμο:

«Έρχονται περισσότεροι οπαδοί στο γήπεδο από την περσινή χρονιά γιατί βλέπουν την αγνή προσπάθεια των παιδιών»

Για τις ακαδημίες:

«Έχουμε 300 μωρά στις ακαδημίες. Τα μισά μωρά δεν μπορούν να πληρώσουν τη συνδρομή όμως δεν διώχνουμε κανένα. Οι ίδιοι γονείς που δεν μπορούν να πληρώσουν συνεισφέρουν με άλλο τρόπο στο σωματείο».

Για τα τηλεοπτικά δικαιώματα:

«Έχουμε υπογράψει με την ΚΟΠ. Έχουμε πλήρη εμπιστοσύνη στον πρόεδρο ότι θα βρεθεί ο τρόπος να κατοχυρωθούμε όσο αφορά το κομμάτι των τηλεοπτικών. Πιστεύω ότι θα υπάρξει η λύση».

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X