ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Φιλίππου: «Μας ενδιαφέρει ο Χατζηβασίλης, όμως…»

Ο Κίκης Φιλίππου στον ΣΠΟΡ FM 95.0

Τα αρνητικά αποτελέσματα και η δύσκολη βαθμολογική θέση που βρίσκεται ο Εθνικός Άχνας κάνουν πολύ δύσκολη τη δουλειά της ομάδας. Όμως έχουν ξεκαθαρίσει οι πάντες στον Εθνικό Άχνας πως θα το παλέψουν μέχρι τέλους. Μάλιστα η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου είναι κάτι περισσότερο από κρίσιμη. Στο πλαίσιο αυτό ο πρόεδρος του Εθνικού Άχνας, Κίκης Φιλίππου, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τους Γιώργο Παττίχη και Δημήτρη Χριστοφόρου.

Αναλυτικά:

Για τη χρονιά: «Ίσως να είναι η πιο δύσκολη χρονιά στην ιστορία του Εθνικού Άχνας. Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για τον στόχο μας. Δεν θα υψώσουμε λευκή πετσέτα και δεν θα παραδοθούμε. Χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια και θα την κάνουμε»

Για τις μεταγραφές: «Ήδη έγινε μια μεταγραφή και θα κάνουμε όλες τις μεταγραφές. Εγγράφηκε ο Κάστρο ενώ δεν θα προχωρήσουμε με τον Γεωργιανό μιας και έχει πρόβλημα τραυματισμού και θα απουσιάσει 15-20 μέρες»

Για τον Στόιτσεφ: «Ο Στόιτσεφ βρήκε μια ομάδα στην χώρα του και ήθελε να αγωνιστεί εκεί. Αυτό που κάναμε εμείς καθώς δεν φέτος δεν βοήθησε τον αφήσαμε και θα προσπαθήσουμε να βρούμε άλλο»

Για το αν ο Εθνικός μπορεί: «Μιλάμε για 24 βαθμούς. Παίζουμε με ομάδες που είναι δύσκολες. Πολλές φορές μπορούμε να πάρουμε βαθμούς από εκεί που δεν το περιμένουμε. Ξέραμε πως θα είχαμε κάποιο οικονομικό κόστος αλλά σε καμιά περίπτωση δεν θα παίρναμε απόφαση που θα μας συνέφερε οικονομικά και δεν θα ήμασταν ανταγωνιστικοί»

Για τον Χατζηβασίλη: «Σίγουρα είναι μια από τις λύσεις αλλά το θέμα είναι πως ο Χατζηβασίλης έχει συμβόλαιο με τον Απόλλων και δεν εξαρτάται μόνο από εμάς. Έφυγαν τρεις επιθετικοί το καλοκαίρι και δυστυχώς δεν είμαστε η ομάδα με το μεγάλο βάθος και το πρόβλημα φάνηκε»

«Θυμάμαι παιχνίδι που όχι μόνο άνοιξε το πέταλο αλλά είχαμε σχοινί για να μην μπει μέσα. Έγινε με την Ομόνοια και με την Ανόρθωση. Φέρουμε ευθύνη όλοι γιατί δυστυχώς δημιουργήσαμε τέτοιο κλίμα και η ιστορία θα γράψει πως εγκλημάτισαν κάποιοι και έδιωξαν τον κόσμο»

 

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X