ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Εθνικός: Θέλει να παίζει Παρασκευές

Οι 12 από τις 15 ομάδες αποδέχθηκαν το αίτημα

Ημέρα Παρασκευή θέλει να δίνει τους αγώνες του στο πρωτάθλημα Β’ κατηγορίας ο Εθνικός Άχνας, με την ΚΟΠ να ενημερώνει πως οι πλείστες ομάδες έκαναν αποδεκτό το αίτημα και πλην ελαχίστων εξαιρέσεων αυτή θα είναι η μέρα που θα παίζει.

Οθέλλος, Αναγέννηση και Αγία Νάπα είναι οι ομάδες που δεν αποδέχθηκαν το αίτημα.

Αναλυτικά:

«Δώδεκα από τους δεκαπέντε εντός έδρας αγώνες του Εθνικού Άχνας στο Πρωτάθλημα Β' Κατηγορίας θα διεξαχθούν ημέρα Παρασκευή.

Συγκεκριμένα μετά την γραπτή εκδήλωση της πρόθεσης του Εθνικού να δώσει ημέρα Παρασκευή τους αγώνες του στο Δασάκι και ώρα 19:00, την αλλαγή αποδέχτηκαν 12 ομάδες και μόνο τρεις ομάδες, η Αναγέννηση Δερύνειας, η Αγία Νάπα και ο Οθέλλος Αθηαίνου δήλωσαν όπως οι αγώνες τους με τον Εθνικό να διεξαχθούν την κύρια ημέρα διεξαγωγής των αγώνων του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας.

Ως εκ τούτου, οι δώδεκα ομάδες που αποδέχτηκαν την αλλαγή, θα δώσουν τους εκτός έδρας αγώνες τους με τον Εθνικό ημέρα Παρασκευή.

Για τις υπόλοιπες τρεις ομάδες, θα ισχύει η κύρια ημέρα διεξαγωγής αγώνων του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας, εκτός σε περίπτωση που θα υπάρξει αλλαγή λόγω τηλεοπτικής μετάδοσης και θα ενημερώνονται από την Ομοσπονδία».

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X