ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Εθνικός: Επικροτεί την απόφαση της κυβέρνησης

Ανακούφιση για τη διαγραφή των οφειλών

Ανακοίνωση και από τον Εθνικό Άχνας μέσω της οποίας επικροτεί την απόφαση του Υπουργικού συμβουλίου να διαγράψει παλιές οφειλές των σωματείων.

Αναλυτικά:

«Το Σωματείο μας θα ήθελε να επικροτήσει την απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου, η οποία εξαγγέλθηκε από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, κύριο Νίκο Αναστασιάδη. Η συγκεκριμένη απόφαση αφορά την διαγραφή παλαιών οφειλών των Σωματείων προς τον Φόρο Εισοδήματος μέχρι και τις 30/06/2007.

Η απόφαση αυτή μας αφήνει ιδιαίτερα ικανοποιημένους αφού θα βοηθήσει το κάθε Σωματείο να ανταπεξέλθει στις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που επικρατούν τα τελευταία χρόνια. Είναι μεγάλη μας χαρά να βλέπουμε ότι η κοινωνία αντιλαμβάνεται και εκτιμά την συνεισφορά των Σωματείών τόσο στην οικονομία όσο και στα κοινά και ως εκ τούτου δίνει αυτή την ανάσα ζωής ούτως ώστε να συνεχίσουν το έργο τους - ένα έργο που δίνει δουλεία σε χιλιάδες συμπολίτες μας, απασχολεί δεκάδες χιλιάδες παιδιά στον αθλητισμό και κάνει την χώρα μας και το εθνικό της πρόβλημα ευρέως γνωστά στο εξωτερικό».

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X