ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Εθνικός: «Δε θα μας γονατίσουν»

Ανακοίνωση από τον Εθνικό Άχνας σε σχέση με τον Αδάμο Ισαάκ και τον τρόπο που συνεισέφεραν κάποιοι άνθρωποι ώστε να υπάρξει εξόφληση.

Αναλαλυτικά:

«Η ομάδα μας δημόσια θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους τους φίλους του Εθνικού για την οικονομική - και όχι μόνο - στήριξη στην προσπάθεια εξόφλησης των οφειλών μας, έναντί του κ. Αδάμου Ισαάκ. Με συγκίνηση είδαμε τους ανθρώπους κοντά στον Εθνικό να αντιλαμβάνονται ότι το θέμα για εμάς ήταν περισσότερο ηθικό παρά οικονομικό, σπεύδοντας να κλείσουν την υπόθεση (μαζί και κάποια στόματα!) – κάτι που και επίσημα έγινε χθες. Το να βλέπεις κάποιους ανθρώπους να συνεισφέρουν από το εισόδημα τους αυτούς τους δύσκολους καιρούς για να κρατούν τον Εθνικό και την Άχνα ζωντανούς σημαίνει ένα και μόνο πράγμα – όσο και να προσπαθήσει, κανένας δεν μπορεί να μας γονατίσει όταν είμαστε ενωμένοι.

Η προσπάθεια όλων μας θα συνεχίζετε μέχρι οι δυνάμεις μας να εξαντληθούν– και τότε κάποιοι θα πρέπει να απολογηθούν για την προσπάθεια τους να διαλύσουν το μόνο πράγμα που κατάφεραν κάποιοι να φέρουν από τα σπίτια τους το 1974».

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X