ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Εθνικός Άχνας: Στην πόρτα εξόδου ο Τζιχράντζε

Παρελθόν θα αποτελέσει ο Γκιόργκι Τζιχράντζε

Από την αρχή της σεζόν, όλοι στον Εθνικό Άχνας ήξεραν πως θα ήταν δύσκολο να πετύχουν τους στόχους τους στη φετινή χρονιά. Το εμπάργκο μεταγραφών ήρθε σε πολύ άσχημο χρονικό σημείο. Μάλιστα σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν ο προπονητής του Εθνικού Άχνας, Γκιόργκι Τζιχράντζε, δεν θα συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας.

Ο Γεωργιανός τεχνικός δεν κατάφερε να οδηγήσει τον Εθνικό Άχνας στην παραμονή του στην Α’ κατηγορία (λίγες οι πιθανότητες για να προλάβει το τρένο ο Εθνίκος) και σύντομα θα αποτελέσει παρελθόν. Μάλιστα μέσα στις επόμενες ώρες – μέρες αναμένεται να ολοκληρωθεί και το τυπικό κομμάτι του διαζυγίου των δυο πλευρών.

Ο Εθνικός Άχνας της δεδομένη στιγμή στην τελευταία θέση της βαθμολογίας (14η) με 8 βαθμούς. Βαθμούς τους οποίους έλαβε από μια νίκη και πέντε ισοπαλίες. Η κακή ψυχολογία των παικτών είναι εμφανής πλέον στον αγωνιστικό χώρο και δύσκολα θα αλλάξει αυτή η κατάσταση.

Στον Εθνικό Άχνας είναι έτοιμοι για το νέο κεφάλαιο της ομάδας και ο στόχος για τον Εθνικό είναι να επανέλθει πιο δυνατός. Για την ώρα δεν έχει γίνει γνωστός ο αντικαταστάτης του Γεωργιανού τεχνικού, όμως στις επόμενες μέρες αναμένονται εξελίξεις στο όλο θέμα.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X