ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Εγκωμίτης: «Στόχος μας η άνοδος στη μεγάλη κατηγορία»

Όλα όσα δήλωσε ο προπονητής του Εθνικού

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» μίλησε ο προπονητής του Εθνικού Άχνας, Γιώτης Εγκωμίτης, ενόψει της σέντρας στο πρωτάθλημα της 2ης κατηγορίας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τους φετινούς στόχους του Εθνικού: «Έχουμε κάνει μια σκληρή δουλειά. Κάναμε ένα κράμα από έμπειρους και νεαρούς παίκτες και στόχος μας είναι η άνοδος στη μεγάλη κατηγορία. Το πρωτάθλημα της 2ης κατηγορίας θα είναι πάρα πολύ ανταγωνιστικό».

Για το παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Διγενή Ορόκλινης: «Περιμένουμε πως και πώς να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Θέλουμε να ξεκινήσουμε με το δεξί. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη για να βλέπουμε με αισιοδοξία τη συνέχεια».

Για το ποιες ομάδες θα πρωταγωνιστήσουν στη Β’ Κατηγορία: «Θεωρώ ότι έχει αναβαθμιστεί πάρα πολύ το πρωτάθλημα. Έχουν έρθει αρκετά καλοί παίκτες. Ολυμπιακός, Άρης, Οθέλλος, Εθνικός και Αναγέννηση θεωρώ ότι θα πρωταγωνιστήσουν».

Για το έντονο κυπριακό στοιχείο που υπάρχει στον Εθνικό: «Θεωρώ ότι θα βρίσκονται στην ενδεκάδα 5 με 6 Κύπριοι σε κάθε παιχνίδι».

Για τη μεγάλη νίκη της Εθνικής: «Σε όλους μας είχε ήρθε μια απογοήτευση στο παιχνίδι με τη Νορβηγία. Ήμασταν αρκετά καλοί στο 2ο παιχνίδι και πετύχαμε δίκαια τη νίκη. Η εμφάνιση με τη Σλοβενία άφησε μεγάλες προσδοκίες και πάνω σε αυτό πρέπει να κτιστεί και η συνέχεια».

Για τις ώρες έναρξης των αγώνων στη 2η κατηγορία: «Θα ήταν καλύτερο ο παίκτες να αγωνίζεται σε καλές καιρικές συνθήκες. Τους λυπάσαι πραγματικά όταν τους βλέπεις να ταλαιπωρούνται σε ψηλές θερμοκρασίες».

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X