ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Θα στηριχθούμε στην εμπειρία»

Ο τιμ μάνατζερ του Εθνικού Άχνας Τόμης Κουής μίλησε στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» του ΣΠΟΡ FM Κύπρου για όλα όσα απασχολούν την ομάδα της Άχνας.

Αναλυτικά τι δήλωσε στους Δημήτρη Χριστοφόρου και Γιώργο Παττίχη:

Για την πρώτη προπόνηση και το εμπάργκο: «Για εμάς ίσως να είναι θετικό πως δεν περιμένουμε να δούμε νέους ποδοσφαιριστές και να μιλήσουμε γι’ αυτούς. Ίσως να είναι και το ατού του Εθνικού αυτό. Είναι όλοι ποδοσφαιριστές που τους γνωρίζουμε και πάνω στην εμπειρία τους θα στηριχθούμε. Όντως ο πρόεδρος είπε πως ίσως το εμπάργκο στο τέλος της μέρας να είναι και ευλογία. Όμως και ο ίδιος αναγνωρίζει πως ίσως θα ήταν καλύτερα να είχαμε κάποια ενίσχυση τουλάχιστον στον επιθετικό κομμάτι. Έχουμε φυσικά και δυο παιδιά τα οποία θα βοηθήσουμε».

Για τον Γιώτη Εγκωμίτη: «Ήταν η πρώτη επιλογή και χθες ο αντιπρόεδρος σε δηλώσεις του είπε πως εκπληρώθηκε ένα δικό του όνειρο να δει ένα παιδί του Εθνικού να οδηγεί την ομάδα. Ο Γιώτης έχει δείξει σημεία γραφής ως βοηθός και δεν υπάρχει αμφιβολία πως ήταν ο καταλληλότερος για τη σεζόν που διανύουμε».

Για την προετοιμασία: «Φαίνεται πως θα είναι δύσκολο να πάμε στο εξωτερικό, χωρίς όμως να θέλω να το αποκλείσω. Όλα θα εξαρτηθούν από τον παράγοντα χρήμα. Αν δεν τα καταφέρουμε θα χρησιμοποιήσουμε τα λεφτά αυτά στις έγκυρες πληρωμές».

Για τα φιλικά: «Σήμερα στο γήπεδο της Πύλας είναι το πρώτο φιλικό απέναντι στην Αλκή και στις 15 θα έχουμε το δεύτερο φιλικό με τον ΑΠΟΕΛ»

Για πιθανή ενίσχυση: «Αν βρεθεί κάτι αξιόλογο ο πρόεδρος της ομάδας δεν θα διστάσει να τον φέρει. Φυσικά είναι αρκετά δύσκολο».

Για τον Πογιατζή: «Ο Χρίστος είναι μια εξαιρετική μονάδα. Ίσως η λέξη μονάδα να μην αντικατοπτρίζει αυτά που προσφέρει. Είναι αυτός που κρατά τα ισοζύγια, αυτός που ξέρει να ανεβάσει τους ποδοσφαιριστές και δεν έγινε καμιά σκέψη για μη ανανέωση του συμβολαίου του. Η συνεισφορά του ίδιου είναι μεγάλη».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΘΝΙΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση