ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Δεν προχωρά του Νταρασέλια

Σε σίριαλ από τα λίγα εξελίσσεται το φετινό καλοκαίρι για τον Εθνικό Άχνας. Ένα σίριαλ με πολλά επεισόδια και συνεχείς ανατροπές. Από τι να ξεκινήσουμε και που να τελειώσουμε. Από Ζελάγια, Κατσιαράβα, Χατζιβασίλη; Από το εμπάργκο μεταγραφών; Από τον προπονητή που ακόμη ψάχνει; Κάποιος θα μάτιασε την ομάδα της Άχνας, δεν εξηγείτε αλλιώς.

Όπως ήταν λοιπόν γνωστό τις προηγούμενες μέρες οι ιθύνοντες στον Εθνικό Άχνας, περίμεναν τον Γεωργιανό τεχνικό Γκιόργκι Νταρασέλια για να υπογράψει και να ξεκινήσει να προπονεί την ομάδα. Λίγο πριν έρθει ο Νταρασέλια ανακοινώθηκε από άλλη ομάδα, κάτι που δημιούργησε ερωτηματικά. Ο ίδιος όμως τόνισε πως δεν υπέγραψε κάπου και πως η συγκεκριμένη ανακοίνωση δεν αληθεύει.

Και όλα δείχνουν πως όντως δεν αληθεύει καθώς ο Νταρασέλια είχε πει πως θα έρθει Κύπρο και αυτό έπραξε. Όμως στη συνάντηση με τους ιθύνοντες της Άχνας ο Γεωργιανός προπονητής άλλαξε τα θέλω του. Ζήτησε ένα αρκετά μεγαλύτερο συμβόλαιο και όλα δείχνουν πως ο γάμος Νταρασέλια – Εθνικός Άχνας δεν θα γίνει ποτέ.

 

ΕΘΝΙΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση