ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Τα πράγματα είναι δύσκολα»

Ο τιμ μάνατζερ του Εθνικού Άχνας Τόμης Κουής μίλησε στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» του ΣΠΟΡ FM Κύπρου για όλα όσα απασχολούν την ομάδα της Άχνας.

Αναλυτικά τι δήλωσε στους Δημήτρη Χριστοφόρου και Γιώργο Παττίχη:

Για την έναρξη της προετοιμασίας: «Σίγουρα γνωρίζουμε ότι τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα την φετινή σεζόν, λόγω της ανταγωνιστικότητας και του εμπάργκο που μας επιβλήθηκε. Μπορούμε να ενισχύσουμε την ομάδα μόνο με παίκτες κάτω των 18. Με την φυγή των Κατσιαράβα, Ζελάγια και Χατζηβασίλη είναι δύσκολο να αναπληρώσουμε τα κενά. Ελπίζουμε μέχρι τον Δεκέμβριο να μείνουμε ζωντανοί, να ενισχύσουμε την ομάδα για να μείνουμε μακριά από περιπέτειες.»

Για την άφιξη του Νταρασέλια: «Περιμένουμε τον Νταρασέλια να έρθει σήμερα στις 14.00. Καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα είναι παρών στην προπόνηση το απόγευμα. Δεν βλέπουμε κάτι το ανησυχητικό με αυτό το θέμα.»

Για τους νεαρούς Κύπριους: «Ο Μιχάλης Χαραλάμπους είναι ένα εξαιρετικό ταλέντο από τις ακαδημίες μας, πήγε στον ΑΠΟΕΛ, όμως τα έφεραν οι συγκυρίες και θα αγωνιστεί ξανά στην Α’ Κατηγορία. Έχουμε και τον Μιχαήλ Μούσιτς, γιο του Ντράγκοσλαβ, τον οποίο και πήραμε δανεικό από την ΑΕΚ. Είναι στα δικά τους πόδια να μας βοηθήσουν και να πάρουν τις ευκαιρίες τους. Ψάχνουμε και για κάποιους άλλους, αλλά τα πράγματα προς το παρόν είναι δύσκολα.»

Για το πρόγραμμα προετοιμασίας: «Ο Γιώτης Εγκωμίτης εργαζόταν καθημερινά για το πρόγραμμα προετοιμασίας και τον ευχαριστούμε γι’ αυτό. Προσπαθούμε να μαζέψουμε κάποια λεφτά για να πάμε στην Βουλγαρία και στο Μπάνσκο. Εάν δεν τα καταφέρουμε θα μείνουμε στο Δασάκι. Οι προπονήσεις άρχισαν από χθες,  αυτή την βδομάδα είναι απογευματινές και από βδομάδα θα είναι διπλές. Το πρώτο φιλικό είναι ενάντια στην Αλκή στις 14 Ιουλίου.»

 

ΕΘΝΙΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση