ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δεμένα χέρια και υπομονή

Είναι γεγονός πως τα χέρια των ανθρώπων του Εθνικού είναι δεμένα ένεκα του εμπάργκο. Δεν μπορούν να κάνουν και πολλά πράγματα παρά μόνο υπομονή και μερικές καλές προτάσεις για ανανέωση των συμβολαίων που λήγουν. Και αυτό έπραξαν, όμως ακόμη και σήμερα περιμένουν κάποιες απαντήσεις.

Αυτές αφορούν τους Αράμπαλ και Κρατσιούνοφ οι οποίοι ακόμη δεν έχουν δώσει την απάντηση του στις προτάσεις που δέχθηκαν για ανανέωση του συμβολαίου τους για ακόμη ένα χρόνο. Βέβαια από πλευράς Εθνικού εκφράζεται αισιοδοξία πως θα παραμείνουν στην ομάδα και θα περιμένουν την τελική του απάντηση.

Αξίζει να σημειωθεί πως η διοίκηση του Εθνικού είχε δώσει περιθώριο στους δυο ποδοσφαιριστές να απαντήσουν μέχρι τις 10 Ιουνίου. Κάτι τέτοιο όμως δεν έπραξαν και έτσι με τα χέρια δεμένα οι ιθύνοντες στο Δασάκι μπορούν να κάνουν μόνο υπομονή.

Παράλληλα στην ομάδα του Εθνικού υπάρχει και το κεφάλαιο Κατσιαράβα. Ο Γεωργιανός επιθετικός περιμένει πρόταση από ομάδα εξωτερικού και είναι ακόμη μια περίπτωση που προκαλεί άγχος στον Εθνικό. Και αυτό γιατί έχασαν τον Ζελάγια. Βέβαια το όλο θέμα δεν αναμένεται να τελειώσει νωρίς και έτσι η υπόθεση Κατσιαράβα έχει μέλλον ακόμη.

ΕΘΝΙΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση