ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Έχουμε προτάσεις για Κατσιαράβα»

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τους Γιώργο Παττίχη και Δημήτρη Χριστοφόρου μίλησε ο πρόεδρος του Εθνικού Άχνας Κίκης Φιλίππου. Ο κ. Φιλίππου μίλησε για το θέμα του προπονητή, τα προβλήματα του ποδοσφαίρου αλλά και τον Κατσιαράβα.

Αναλυτικά:

Για το θέμα του προποντή: «Ήταν απόφαση του Γιώτη. Είχαμε μιλήσει και λίγο μετά το πρωτάθλημα. Η πραγματικότητα είναι πως το θέλει όμως στο τέλος της μέρας φάνηκε πως έχει ένα οικογενειακό πρόβλημα. Σε καμιά περίπτωση δεν φοβήθηκε το εμπάργκο. Κάποτε δεν πρέπει να βάζεις πίεση στον άλλο. Ο ίδιος είπε πως δεν είναι έτοιμος τώρα να αναλάβει αυτή τη θέση. Βέβαια καλύτερα έτσι τα πράγματα καθώς δεν θα έχουμε πρόβλημα με την αρχή του πρωταθλήματος».

Για το μέλλον του Εγκωμίτη: «Τον ενδιαφέρει να μείνει ως βοηθός ή σε οποιοδήποτε άλλο πόστο της ομάδας. Θα συνεχιστεί η συνεργασία μας. Τα θέμα του προπονητή θα του δούμε τις επόμενες δυο μέρες. Θα καλέσουμε τη τακτική συνεδρίαση που κάνουμε και θα δούμε».

Για τα προβλήματα του ποδοσφαίρου: «Λέω κάποια πράγματα και στο τέλος της μέρας είμαι ο κακός. Είναι δύσκολη η θέση μου. Το σωματείο βρίσκεται σε εμπάργκο φυσικά για εμένα και τους ανθρώπους του σωματείο, το εμπάργκο μπορεί να είναι ευλογία. Υπάρχουν παιδιά που αξίζουν, και αφού η ομάδα έκλεισε το ρόστερ της, υπάρχουν μερικά παιδιά που μπορούν να βοηθήσουν. Πρέπει να μας προβληματίσει το γεγονός πως ο κόσμος έχει φύγει από τα γήπεδα. Πρέπει να παρθούν αποφάσεις και σχετικά με τα οικονομικά των σωματείων δεν βλέπω φως στο τούνελ».

Για τον Κατσιαράβα: «Για τον Κατσιαράβα περιμένουμε μέχρι την Παρασκευή. Είναι δυο οι λύσεις, είτε μένει τουλάχιστον μέχρι τον Δεκέμβρη, είτε φεύγει καθώς υπάρχουν προτάσεις από ομάδες του εξωτερικού».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΘΝΙΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση