ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Χρειαζόμαστε αυτοσυγκέντρωση»

Στεναχωρημένος για την εικόνα της ομάδας του φάνηκε ο Βάλντας Ιβανάουσκας στη διάσκεψη τύπου. Ο τεχνικός του Εθνικού Άχνας τόνισε πως είναι σημαντική η διακοπή καθώς πρέπει η ομάδα να δουλέψει στον τομέα της ψυχολογίας.

Αναλυτικά:

«Συγχαρητήρια στην Νέα Σαλαμίνα για τη νίκη και το καλό ξεκίνημα του νέου προπονητή. Δώσαμε τρεις αγώνες απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα. Τρία δύσκολα παιχνίδια με πάθος, δύναμη και χωρίς πολλές ευκαιρίες. Από την ομάδα μου δεν έχω οποιαδήποτε αμφιβολία για το αγωνιστικό τους πνεύμα. Όμως τώρα είναι λες και σήμερα αρχίζουμε καθώς πρέπει να δούμε τα επόμενα δυο δύσκολα παιχνίδια που έρχονται. Η διακοπή είναι σημαντική για εμάς, όχι από πλευράς φυσικής κατάστασης αλλά για το θέμα της ψυχολογίας καθώς πρώτη φορά βρισκόμαστε σε αυτή τη κατάσταση. Χρειαζόμαστε αυτοσυγκέντρωση καθώς η κατάσταση είναι ανησυχητική. Και πάλι συγχαρητήρια στο προπονητή της Σαλαμίνας και καλή τύχη για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος το οποίο είναι πολύ δύσκολο».

ΕΘΝΙΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση

3X3 με το... καυτό δίδυμο (vid)

3X3 με το... καυτό δίδυμο (vid)

Ο Εθνικός με γκολ των Καμπρέρα και Ηλία επικράτησε με 2-1 του Οθέλλου και πέτυχε την τρίτη του νίκη σε ισάριθμα ματς στα ...
 |  ΕΘΝΙΚΟΣ
X
X