ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Τα δεδομένα έχουν αλλάξει»

Ο Τόμης Κουής μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε παιχνίδι». Ο τιμ μάνατζερ του Εθνικού Άχνας αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τη Καρμιώτισσα, το μέλλον του Εθνικού και το εμπάργκο της ΟΥΕΦΑ.

Αναλυτικά:

Για τα βαθμολογικά δεδομένα: «Σίγουρα αν με ρωτούσες πριν από δυο μήνες θα έλεγα πως δεν πρόκειται να μπλέξουμε σε περιπέτειες, χωρίς να σημαίνει πως έχουμε μπλέξει. Σίγουρα θα πρέπει να ανησυχούμε χωρίς φυσικά να δημιουργούνται δεδομένα πανικού. Τα δεδομένα έχουν αλλάξει πολύ και εκεί που ήμασταν κοντά στην εξάδα, φαίνεται πως το δεύτερο γκρουπ θα έχει σασπένς μέχρι το τέλος».

Για το παιχνίδι με τη Σαλαμίνα: «Νομίζω πως όλες οι ομάδες, εξαιρουμένου του Ερμή, είναι σε μια ζώνη επικίνδυνη. Νομίζω πως το παιχνίδι της Κυριακής είναι πάρα πολύ σημαντικό. Αυτός που θα καταφέρει να κερδίσει, ελπίζω να είμαστε εμείς, θα πάρει μια βαθιά ανάσα. Παρόλο που υπάρχουν ακόμη 27 βαθμοί».

Φταίει η χαλάρωση για τα αποτελέσματα: «Πολύ πιθανών, παρά το γεγονός πως ο προπονητής τόνισε πολλές φορές στους ποδοσφαιριστές πως το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει. Είναι κρίμα να βάζεις 3 τέρματα και να δέχεσαι 5 σε ένα ημίχρονο».

Για την ποινή εμπάργκο της ΟΥΕΦΑ: «Είναι ένα σοβαρό πρόβλημα, ελπίδες υπάρχουν ακόμη, δεν μπορώ να πω πως είμαι αισιόδοξος. Όμως όπως και να έχουν τα πράγματα, υπάρχουν οι λύσεις, ας τελειώσει όμως πρώτα το πρωτάθλημα. Ήδη έχουμε ανανεώσει πολλά συμβόλαια από τη φετινή χρονιά».

Για τον προπονητή και την προοπτική ανανέωσης: «Ο προπονητής είναι επιθυμία μας να μείνει στην ερχόμενη σεζόν. Δεν βλέπω γιατί όχι και ο ίδιος θέλει να μείνει στην ερχόμενη χρονιά, όμως ας τελειώσει πρώτα η χρονιά».

ΕΘΝΙΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση

3X3 με το... καυτό δίδυμο (vid)

3X3 με το... καυτό δίδυμο (vid)

Ο Εθνικός με γκολ των Καμπρέρα και Ηλία επικράτησε με 2-1 του Οθέλλου και πέτυχε την τρίτη του νίκη σε ισάριθμα ματς στα ...
 |  ΕΘΝΙΚΟΣ
X
X