ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ευχαριστίες σε Απόλλωνίστες, ζήλος και μαχητικότητα

Στην καθιερωμένη ανάλυση των αγώνων του Εθνικού στην επίσημη ιστοσελίδα του σωματείου γίνεται λόγος για ευχαριστίες προς τον κόσμο του Απόλλωνα για τη συμπεριφορά του ενώ αποθεώνονται και οι παίκτες της ομάδας για το ζήλο και τη μαχητικότητά τους.

Αναλυτικά:

«Μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι, η ομάδα μας έδειξε ότι είναι ικανή για όλα αυτή τη χρονιά. Ακόμα και με δέκα παίχτες από το 44’ κατάφερε να βάλει τρικλοποδιά στον αήττητο για οχτώ αγωνιστικές Απόλλωνα. Ο ζήλος και η μαχητικότητα που επέδειξαν οι παίχτες μας σε ολόκληρο το ενενηντάλεπτο έδωσαν στην ομάδα μας τον πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας.

Σε ένα παιχνίδι με πολύ καλό ρυθμό, οι ποδοσφαιριστές μας δεν σταμάτησαν στιγμή να τα δίνουν όλα και να διεκδικούν ακόμα και τη νίκη. Χαρακτηριστικό είναι ότι κατάφεραν να προηγηθούν στο 22’ με κεφαλιά του Ζελάγια μετά από εκτέλεση φάουλ του Ενέσκου, παρόλη τη πίεση που δέχονταν από τον αντίπαλο. Τα επόμενα είκοσι λεπτά η ομάδα μας κατάφερε να κρατήσει τον αντίπαλο μακριά από την εστία της. Το σημείο καμπής του αγώνα ήταν η αποβολή του Ντόβπνια στο 44’ με απευθείας κόκκινη  το οποίο έδωσε την ευκαιρία στον Απόλλωνα να ξεκινήσει δυνατά το δεύτερο ημίχρονο.

Ο αντίπαλος κατάφερε να εκμεταλλευτεί την αριθμητική του υπεροχή και να ανατρέψει το σκορ με δύο γκολ στο 50’ (πέναλτι) και 59’. Παρότι η ομάδα μας έπαιζε με 10 παίχτες και βρέθηκε πίσω στο σκορ από νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο, οι ποδοσφαιριστές μας δεν τα έβαλαν κάτω. Η επιμονή τους και η αφοσίωσή τους στον στόχο, οδήγησαν την ομάδα στο πολυπόθητο γκολ. Ο Νίκα Κατσαράβα έφερε εις πέρας την αποστολή του και αποδείχτηκε η χρυσή αλλαγή του αγώνα.

Η ισοπαλία αυτή μας γεμίζει περηφάνια για όλους της ποδοσφαιριστές μας και αισιοδοξία για την εκπλήρωση των, αναθεωρημένων πλέον, στόχων μας. Στο Δασάκι όλοι δηλώνουν έτοιμοι να κυνηγήσουν τις πιθανότητες για την έκτη θέση μέχρι το τέλος, συνεχίζοντας την Κυριακή στο Αντώνης Παπαδόπουλος.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους φίλους του Απόλλωνα για την άψογη συμπεριφορά τους μα πάνω απ’ όλα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους φίλους της ομάδας μας που στάθηκαν για άλλη μια φορά στο πλευρό της ομάδας μας και την στήριξαν εκεί από τους χρειαζόταν περισσότερο. Χωρίς αυτούς ίσως το αποτέλεσμα να ήταν διαφορετικό, το ίδιο και οι στόχοι μας». 

ΕΘΝΙΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση