ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Με σκοτάδι και με φως, Εθνικός!

Ούτε η Δόξα δε μπόρεσε να σταματήσει το φοβερό Εθνικό, με τους Αχνιώτες να επικρατούν με 2-0 και να κάνουν άλμα εξάδας. Στόιτσεφ και Ζελάγια τα γκολ, με τον αγώνα να σημαδεύεται από 35λεπτη διακοπή λόγω σκότους.

Αυτοπεποίθηση και φόρα έχει όταν αγωνίζεται στο γήπεδό του ο Εθνικός και του βγήκε απέναντι στη Δόξα αφού σε ολόκληρο το πρώτο μέρος κυριάρχησε, πέτυχε δυο γκολ και είχε τις φάσεις και για περισσότερα. Ήταν παράσταση για ένα ρόλο το παιχνίδι, ειδικά όταν οι γηπεδούχοι κέρδιζαν κόρνερ που έμοιαζαν σαν… πέναλτι.

Δυο από αυτά, έγιναν γκολ με ισάριθμες κεφαλιές από Στόιτσεφ (23’) και Ζελάγια (33’), ενώ ένα ακόμα στο 45’ παραλίγο να το κάνει γκολ ο Κατσαράβα. Η Δόξα το μόνο αξιοσημείωτο που έκανε στο πρώτο μέρος ήταν ένα σουτ του Κορομινάς στο 6’ και κάποιες αποκρούσεις του Νέγκρι που κράτησαν την ομάδα. Η αναγκαστική αλλαγή του Γκουλόν στο 28’, απλά συνέβαλε στο μουντό σκηνικό του πρώτου ημιχρόνου για τη Δόξα.

Το δεύτερο ημίχρονο ουσιαστικά ξεκίνησε δυο φορές, αφού στην πρώτη έσβησαν τα φώτα και υπήρξε μια μεγάλη διακοπή διάρκειας 35 λεπτών. Μόλις στο πρώτο λεπτό έγινε αυτό και έτσι ουσιαστικά η επιστροφή στη δράση σήμανε και την εκ νέου έναρξη του ημιχρόνου.

Η Δόξα έδειξε να το εκμεταλλεύεται, με την είσοδο του Ουίλσον να βοηθά να κερδίσει ο Κορμπεράν το κέντρο και οι φιλοξενούμενοι πέρασαν πάσες στην αντίπαλη περιοχή. Ο Ιβανάουσκας αντιλήφθηκε το γεγονός και πέρασε στον αγώνα τον Αρέστη για να διορθώσει τα πράγματα. Η κίνηση του βγήκε και ο Εθνικός ισορρόπησε.

Στο 78’ έγινε άλλη μια φάση που σημάδεψε τον αγώνα, με τον Βασίλη Δημητρίου να υποδεικνύει πέναλτι υπέρ της Δόξας για χέρι του Ζελάγια που μετά αποφάσισε να το πάρει πίσω προκαλώντας ανάλογα και αντιδράσεις εκατέρωθεν!

Εθνικός (Ιβανάουσκας): Μπογκατίνοφ, Στόιτσεφ, Πιντσέλι, Κιπιάνι, Κατσαράβα, Χατζηβασίλης(69’ Αρέστη), Ενέσκου(90’ Παπαγεωργίου), Κυπριανού, Φιλίποφ, Κρατσούνοφ, Ζελάγια(85’ Τσικάρσκι) 

Δόξα (Κορμπεράν): Νέγκρι, Ρεδόνδο, Γκουλόν(28’ Κάστρο), Εντμάρ, Λεονάρτο, Πουτζιουρής, Γκόμες(92' Αρετάς), Τιάγκο, Φοφανά(48’ Ουίλσον), Μπραούλιο, Κορομινάς

ΕΘΝΙΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση