ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στον επαναληπτικό με... αποφασιστικότητα

Ο Εθνικός Άχνας μέσω της επίσημής του ιστοσελίδας κάνει αναφορά στο σημερινό επαναληπτικό παιχνίδι κυπέλλου απέναντι στην Ομόνοια που όπως αναφέρει στόχος είναι η πρόκριση.

Αναλυτικά:

Σήμερα η ομάδας μας υποδέχεται την Ομόνοια στις 17:00 στο Δασάκι για τον επαναληπτικού αγώνα Κυπέλλου.
Το 0-0 του πρώτου αγώνα δίνει το δικαίωμα στην ομάδα μας να ελπίζει στην πρόκριση απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες του Θεσμού.

Η ομάδα μας θέλει να εκμεταλλευτεί τη δυναμική της έδρας της αφού όπως έχει αποδείξει τίποτα δεν είναι απίθανο στο Δασάκι. Παρά το φορτωμένο πρόγραμμα των τελευταίων εβδομάδων, όλοι στο Δασάκι είναι αποφασισμένοι να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό και να διεκδικήσουν την πρόκριση.

Η αποστολή της ομάδας μας θα είναι η εξής: Bogatinov, Procek, Χάτζιαρος, Filipov, Cikarski, Μουλαζίμης, Κυπριανού, Krachunov, Dovbnya, Stoychev, Illuridze, Πογιατζής, Arrabal, Αρέστη, Χατζηβασίλης, Kipiani, Zelaya, Kacharava, Enescu, Gavrilla, Παπαγεωργίου και Ηλία.
Εκτός απόστολης θα βρίσκεται ο τιμωρημένος Πιντσέλλι.

Διατητής του αγώνα θα είναι ο Λούκας Σωτηρίου και Βοηθοί οι Στέλιος Νικήτα και Κυριάκος Κυριάκου. Τέταρτος θα είναι ο Γιώργος Νικολάου και Παρατηρητής ο Παναγιώτης Γερασίμου.

Η παρουσία των φίλων της ομάδας μας θα είναι ανεκτίμητη και καθοριστική σε αυτό το δύσκολο αγώνα. Τους καλούμε να παρευρεθούν στο γήπεδο δίπλα στην ομάδα μας για την υπέρβαση!

ΕΘΝΙΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση

3X3 με το... καυτό δίδυμο (vid)

3X3 με το... καυτό δίδυμο (vid)

Ο Εθνικός με γκολ των Καμπρέρα και Ηλία επικράτησε με 2-1 του Οθέλλου και πέτυχε την τρίτη του νίκη σε ισάριθμα ματς στα ...
 |  ΕΘΝΙΚΟΣ
X
X