ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο νόμος του «Δάσους»

24sports team

info@24sports.com.cy

Σπουδαίας βαθμολογικής σημασίας νίκη πήρε ο Εθνικός, που νίκησε με 3-1 τον Ερμή στο «Δασάκι» για τη 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος και διεύρυνε στα εφτά παιχνίδια το αήττητο σερί του μέσα στην έδρα του, εκ των οποίων τα έξι νικηφόρα.

Ο Ζελάγια με δύο γκολ και ο Κατσαράβα χάρισαν τη νίκη στην ομάδα της Άχνας, που έφτασε τους 21 βαθμούς και έπιασε την Ανόρθωση στην όγδοη θέση. Στους 25 έμεινε η ομάδα του Νίκου Παναγιώτου, για την οποία μείωσε ο Σίργκι στο 86’.

Το παιχνίδι
Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο στο πρώτο μέρος με τις δύο ομάδες να εναλλάσσουν τη σκυτάλη της υπεροχής. Ο Εθνικός ήταν καλύτερος και πιο επικίνδυνος στο πρώτο μισό του ημιχρόνου και βρήκε τρεις πολύ καλές ευκαιρίες για να σκοράρει με τους Κατσαράβα σε 10’ και 13’ και τον Ζελάγια στο 21’. Ο Ερμής ανέβηκε στο δεύτερο μισό του 45λεπου και είχε τις δικές του ευκαιρίες για να προηγηθεί με τους Φροξυλιά και Ντα Σίλβα σε 24’ και 36’ αντίστοιχα, όμως το 0-0 διατηρήθηκε μέχρι την ανάπαυλα.

Το σκορ άνοιξε νωρίς στο δεύτερο μέρος, με τον Ζελάγια να σκοράρει με προβολή στο 49’. Ο Ερμής πλησίασε γρήγορα στην ισοφάριση όμως η κεφαλιά του Αρτάμπε στο 52’ έφυγε μόλις έξω, ενώ μετά από ένα διάστημα χωρίς μεγάλη φάση ο Ζελάγια με πολύ ωραίο σουτ στο 70’ διπλασίασε τόσο τα προσωπικά του γκολ, όσο και αυτά της ομάδας του. Οι «φτεροπόδαροι» έφτασαν πολύ κοντά στη μείωση του σκορ σε δύο περιπτώσεις στο 73’, όμως ο Μπογκατίνοφ αρχικά και το δοκάρι στη συνέχεια δεν επέτρεψαν στους Ντε Μέλο και Μπένγκα να ξαναβάλουν την ομάδα τους στο παιχνίδι. Το παιχνίδι ουσιαστικά τελείωσε λίγο αργότερα, όταν ο Κατσαράβα έγραψε το 3-0 με πλασέ εξ επαφής στο 75’. Το μόνο που κατάφερε ο Ερμής ήταν να μειώσει στο 86’ με τον Σίργκι.

Συνθέσεις
Εθνικός Άχνας: Μπογκαντίνοφ, Κυπριανού, Φιλίποφ, Στόϊτσεφ, Κρατσιούνοφ, Πιντσέλι, Ντόβμπνια, Χατζηβασίλης (85’ Γκαβρίλα), Κιπιάνι (69’ Ιλουρίτζε), Κατσαράβα, Ζελάγια (78’ Ενέσκου).

Ερμής: Νουρεντινόφσκι, Χριστόφ, Ντε Βρίσε, Μπένγκα, Σίργκι, Μαϊσουράτζε (62’ Κότο), Αρτάρμπε, Μαρτίνιουκ, Ντε Μέλο, Φροξυλιάς (62’ Μασίνουα), Ντα Σίλβα (74’ Αλεξίου).

ΕΘΝΙΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση

3X3 με το... καυτό δίδυμο (vid)

3X3 με το... καυτό δίδυμο (vid)

Ο Εθνικός με γκολ των Καμπρέρα και Ηλία επικράτησε με 2-1 του Οθέλλου και πέτυχε την τρίτη του νίκη σε ισάριθμα ματς στα ...
 |  ΕΘΝΙΚΟΣ
X
X