ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Όσο προσπαθούν... Θα προσπαθούμε!»

Μέσω της επίσημης ιστοσελίδας, ο Εθνικός εκφράζει την περηφάνια του για την ομάδα. Αναλυτικά:

Περήφανους και με το κεφάλι ψηλά θα μας βρεις ο νέος χρόνος. Αυτή η ομάδα αξίζει πολλά και αφήνει τις καλύτερες εεντυπώσεις σε κάθε της εμφάνιση. Ένας Εθνικός ο οποίος αποδεικνύεται ο καλύτερος των τελευταίων χρόνων και κοντράρει τον κάθε αντίπαλο. Ένας Εθνικός ο οποίος κατάφερε να κάνει τον κόσμο του να παραμιλά και τους αντιπάλους του να αναγκάζονται να προσαρμοστούν στο παιχνίδι του. Ένας Εθνικός που σε ένα ιδανικό, χωρίς ανθρώπινα λάθη, πρωτάθλημα θα ήταν εκεί που του αξίζει.

Η ομάδα μας για ακόμη ένα παιχνίδι μπήκε πιο δυναμικά από τον αντίπαλο στον αγώνα καταφέρνοντας να σημείωσει δύο τέρματα στο 18’ και 32’ απέναντι στην καλύτερη, μέχρι σήμερα, άμυνα του φετινού πρωταθλήματος. Τα δύο γκολ πέτυχαν οι Ζελάγια και Κατσαράβα, οι οποίοι είχαν και σήμερα μια εξαιρετική εμφάνιση. Η ΑΕΛ κατάφερε να μειώσει στο 45’ μετά από πέναλτυ που δώθηκε υπέρ της. Παρόλο που ο καθοριστικός για ακόμη ένα αγώνα Μπογκατίνοφ προέβλεψε σωστά και λίγο έλειψε να εποκρούσει το πέναλτι, η ομάδα της ΑΕΛ φάνηκε τυχερή μειώνοντας σε 2-1.

Στην επανάληψη οι ποδοσφαίριστες μας συνέχισαν να δίνουν μάχη στο γήπεδο και δεν επέτρεψαν στον αντίπαλο να γίνει απειλητικός έκτος από μία φάση στο 51’ όπου ο Μπογκατίνοφ έδωσε το παρόν του για ακόμη μια φορά και έδιωξε τη μπάλα σε κόρνερ. Η ομάδα μας παρά το υπέρ της προβάδισμα συνέχισε να πιέζει την ΑΕΛ χάνοντας πολλές ευκαρίες να αυξήσει την διαφορά τερμάτων.

Δυστυχώς για ακόμη ένα παιχνίδι η ομάδα μας ισοφαρίστηκε στα τελευταία λεπτά του αγώνα χάνοντας το τρίποντο. Σημειώνεται ότι στο 90’ μετά από ολοφάνερη πτώση του Χατζηβασίλη η ομάδα μας διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι το οποίο δε δώθηκε. Για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι η ομάδα μας διεκδηκεί ολοκάθαρο πέναλτι το οποίο δεν δώθηκε ποτέ και ίσως να καθόριζε το τελικό σκορ.

Παρόλη την πικρία και την απογοήτευση για όλα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες αγωνιστικές, η ομάδα μας στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα πως θα συνεχίσει να αγωνίζεται με τον ίδιο ζήλο και να αντιμετωπίζει επάξια τον κάθε αντίπαλο. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον κόσμο του Εθνικού που όπως βλέπουμε αντιλαμβάνεται την προσπάθεια που γίνεται και βρίσκεται στο πλάι της ομάδας μας.

Δεν μπορούμε παρά να νιώθουμε υπερηφάνεια τόσο για τον κόσμο που μας στηρίζει όσο και για την ομάδα που μας αντιπροσωπεύει επάξια σε κάθε αγώνα. Κανένας από τους ποδοσφαιριστές μας δεν υστερούσε στον σημερινό αγώνα καθώς όλοι έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό κερδίζοντας τις πλείστες μοναμαχίες στο γήπεδο.

Υ.Γ. Όσο προσπαθούν ... Θα προσπαθούμε!

ΕΘΝΙΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση