ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Με απουσίες, περιμένει ΑΕΛ

Ενημέρωση από τον Εθνικό για την ολοκλήρωση της προετοιμασίας του ενόψει του αγώνα με την πρωτοπόρο ΑΕΛ.

Αναλυτικά:

«Μόλις ολοκληρώθηκε η τελευταία προπόνηση της ομάδας μας ενόψει του αυριανού αγώνα με την ΑΕΛ Λεμεσού στην έδρα μας στις 16:00. Οι δυσκολίες του αυριανού αγώνα είναι γνωστές αλλά η ομάδα μας δηλώνει πανέτοιμη για την υπέρβαση. Στόχος της ομάδα μας είναι να εκμεταλλευτεί για ακόμα μια φόρα την έδρα της. 

Παρότι όλοι στο Δασάκι είναι ευχαριστημένοι με τις τελευταίες εμφανίσεις της ομάδας μας δεν παύουν να αναγνωρίζουν την ανάγκη για περαιτέρω αύξηση της βαθμολογικής συγκομιδής. Για αυτό το λόγο η ομάδα μας είναι αποφασισμένη να διεκδικήσει το τρίποντο, εξαργυρώνοντας τις τελευταίες καλές εμφανίσεις των τελευταίων αγωνιστικών. 

Η αποστολή περιλαμβάνει τους: Bogatinov, Procek, Χάτζιαρος, Μουλαζίμης, Filipov, Cikarski, Κυπριανού, Grigalava, Stoychev, Dovbnya, Illuridze, Πογιατζής, Arrabal, Enescu, Χατζηβασίλης, Zelaya, Kacharava, Κουσσιάππας, Κκονέ, Παπαγεωργίου, Κουής. 

Και αυτή την αγωνιστική ο Eduardo Pincelli θα απουσιάζει από την αποστολή αφού εκτίει ακόμη την ποινή του. Αυτός είναι ο τελευταίος αγώνας στον οποίο ο Pincelli δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής. Εκτός αποστολής θα είναι και οι τιμωρημένοι Κρατσούνοφ και Κιπιάνι. Ο Αρέστη ταλαιπωρείται από ίωση και ως εκ τούτου αποφασίστηκε όπως μην συμπεριληφθεί στην αποστολή αυτή την εβδομάδα. Τέλος, εκτός αποστολής συνεχίζει να βρίσκεται ο Μπογδάν, παρόλο που έχει ενταχθεί πλήρως στις προπονήσεις, αφού δεν βρίσκεται ακόμα στην κατάλληλη φυσική κατάσταση. 

Παρότι κάθε αγώνας είναι σημαντικός, η ομάδα μας αναμένει την στήριξη του κόσμου ιδιαίτερα όταν πρόκειται για τόσο δύσκολους αγώνες. Η στήριξη του κάθε ενός από εμάς είναι απαραίτητη αν θέλουμε τα όνειρα και οι φιλοδοξίες μας να γίνουν πραγματικότητα. 

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Αβραάμ Τσούκκας και Βοηθοί οι Μιχάλης Μαρίνου και Γεώργιος Σάββα. Τέταρτος ο Νεόφυτος Νεοφύτου και Παρατηρητής ο Κώστας Καπιτανής».

ΕΘΝΙΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση

3X3 με το... καυτό δίδυμο (vid)

3X3 με το... καυτό δίδυμο (vid)

Ο Εθνικός με γκολ των Καμπρέρα και Ηλία επικράτησε με 2-1 του Οθέλλου και πέτυχε την τρίτη του νίκη σε ισάριθμα ματς στα ...
 |  ΕΘΝΙΚΟΣ
X
X