ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δίδυμο απουσιών

Ενημέρωση από τον Εθνικό για την ολοκλήρωση της προετοιμασίας για τον αγώνα με την ΑΕΚ και την αποστολή.

Αναλυτικά:

«Παρά το τσουχτερό κρύο και με ανεβασμένο ηθικό πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση της ομάδας μας ενόψει του δύσκολου αγώνα με την πρωτοπόρο ΑΕΚ Λάρνακας. Αντιλαμβανόμενοι των δυσκολιών του επικείμενου αγώνα, όλοι έχουν δουλέψει σκληρά την εβδομάδα που μας πέρασε θέλοντας να διατηρήσουν τις ψηλές αποδόσεις των τελευταίων αγωνιστικών. 

Εκτός πλάνου θα βρίσκονται ο τιμωρημένος Πιντσέλι και ο τραυματίας Αρέστη. Στη διάθεση του προπονητή μας θα βρίσκεται ο Αραμπάλ ο οποίος εξέτισε την ποινή του. Στην αποστολή θα συμπεριληφθεί και ο Ντόβπνια ο οποίος απουσίαζε λόγω τραυματισμού. 

Η αποστολή για τον αυριανό αγώνα συμπεριλαμβάνει τους Bogatinov, Procek, Χάτζιαρος, Filipov, Cikarski, Κυπριανού, Grigalava, Krachunov, Stoychev, Dovbnya, Kipiani, Illuridze, Bruno, Enescu, Χατζηβασίλης, Zelaya, Kacharava, Κουσσιάπας, Συμεών, Ηλία και Παπαγεωργίου. 

Ο βαθμός δυσκολίας του αγώνα είναι αδιαμφισβήτητα πολύ μεγάλος όμως η ομάδα μας πάει στη Λάρνακα με απαιτήσεις. 

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Χαράλαμπος Σκαπούλλης και βοηθοί οι Πέτρος Πέτρου και Νίκος Εγγλέζου. Τέταρτος ο Γεώργιος Νικολάου και παρατηρητής ο Παναγιώτης Γερασίμου».

ΕΘΝΙΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση