ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Καταδικάζει... κάποιους

Καταδικαστική ανακοίνωση εξέδωσε ο Εθνικός Άχνας, για την βομβιστική επίθεση στα γραφεία της εταιρείας του προέδρου της ΚΟΠ, συνδέοντας την επίθεση με τις εξελίξεις στο θέμα των φακέλων.

Αναλυτικά:

«Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Εθνικού Άχνας καταδικάζουν με αηδία τη νέα προσπάθεια εκφοβισμού και πισωγυρίσματος του Κυπριακού ποδοσφαίρου, με την βομβιστική επίθεση στα γραφεία της εταιρείας του προέδρου της ΚΟΠ κ. Κωστάκη Κουτσοκούμνη και κατ΄επέκταση εναντίον ολόκληρου του Κυπριακού Ποδοσφαίρου.
 
Βλέποντας κάποιοι, οι οποίοι είμαστε σιγουροι ότι καμία σχέση δεν έχουν με το ποδόσφαιρο παρά μόνο συμφέροντα απο αυτό, ότι βρισκόμαστε προ των πυλών για την λήψη πολύ σοβαρών αποφάσεων για να ορθοποδήσει το Κυπριακό ποδόσφαιρο ούτως ώστε να μπεί σε υγιής βάσεις ενοχλήθηκαν και αποφάσισαν να ξεπεράσουν κάθε όριο και να χρησιμοποιήσουν κάθε μέσο για να αποτρέψουν τις όποιες αλλαγές θα γίνουν.
 
Είμαστε σίγουροι ότι όλοι όσοι ασχολούνται με το ποδόσφαιρο, δέν θα επηρεαστούν απο τέτοιες πράξεις και θα συνεχίσουν μέχρι το τέλος για να στεφθεί με επιτυχία η δύσκολη προσπάθεια που έχει ξεκινήσει.
 
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΕΘΝΙΚΟΥ ΑΧΝΑΣ».

ΕΘΝΙΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση

3X3 με το... καυτό δίδυμο (vid)

3X3 με το... καυτό δίδυμο (vid)

Ο Εθνικός με γκολ των Καμπρέρα και Ηλία επικράτησε με 2-1 του Οθέλλου και πέτυχε την τρίτη του νίκη σε ισάριθμα ματς στα ...
 |  ΕΘΝΙΚΟΣ
X
X