ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Μπορεί να ανατραπεί»

Αισιόδοξοι πως θα το πρόβλημα που δημιουργήθηκε με την τιμωρία από τη FIFA θα διευθετηθεί σύντομα είναι στον Εθνικό, όπως ανέφερε στον SuperΣΠΟΡ FM ο τιμ μάνατζερ της ομάδας της Άχνας Τόμης Κουης.

Αρχικά εξήγησε πως ακριβώς έχει το θέμα:

«Τα πράγματα δεν είναι όπως ακούγονται και φαίνονται. Είναι πραγματικότητα ότι ήρθε μια απόφαση για μια οφειλή που ισχυρίζεται ότι ο Σίλας έχουμε απέναντι του. Δε πρόκειται για οφειλή δεδουλευμένων αλλά για έναν όρο που μπήκε στον διακανονισμό. Είμαστε σε επαφή με την ομοσπονδία και θέλω να ελπίζω ότι θα επιλυθεί. Ο Σίλας πήρε όλα τα λεφτά που του οφείλαμε. Υπήρχε ένας όρος στον διακανονισμό και τον θυμήθηκε 4 μήνες μετά και επικαλείται μια καθυστερήση 4 ημερών σε μια δόση».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην επόμενη μέρα: «Πιστεύω ότι το θέμα θα διευθετηθεί και δεν θα υπάρξει η τιμωρία που βγήκε. Είναι σοβαρή τιμωρία αλλά αντιλαμβάνεστε ότι οι ποινές αυτές μπορούν να ανασταλούν όπως έγινε και στην Μπαρτσελόνα και στην Ρεάλ. Δεν το περιμέναμε γιατί δεν οφείλουμε ούτε ένα σεντ στον Σίλας».

ΕΘΝΙΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση

3X3 με το... καυτό δίδυμο (vid)

3X3 με το... καυτό δίδυμο (vid)

Ο Εθνικός με γκολ των Καμπρέρα και Ηλία επικράτησε με 2-1 του Οθέλλου και πέτυχε την τρίτη του νίκη σε ισάριθμα ματς στα ...
 |  ΕΘΝΙΚΟΣ
X
X