ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Επιτέλους νίκη!»

Η πρώτη νίκη στη σεζόν για τον Εθνικό ήρθε δυστυχώς με προβλήματα όπως αναφέρει δελτίο τύπου της ομάδας.

Αναλυτικά:

«Επιτέλους νίκη για την ομάδα μας! Με επίθεση που έβγαζε φωτιές αλλά και με προβλήματα στην άμυνα καταφέραμε να κερδίσουμε την Αναγέννηση Δερύνειας με 5-3. Μιά σημαντική νίκη που βάζει τέλος στά αρνητικά αποτελέσματα των τελευταίων αγωνιστικών. Οι ποδοσφαιριστές μας προσπάθησαν και κυνήγησαν την νίκη με πείσμα μέχρι το τελευταίο λεπτό. Ενα παιχνίδι που ξεκίνησε εντυπωσιακά για μας και πολύ νωρίς προηγηθήκαμε βάζοντας τις βάσεις για ένα θετικό αποτέλεσμα όμως η κακοδαιμονία και η ατυχία συνεχίστηκε για ακόμα μια βδομάδα αφού πολύ νωρίς άρχισαν τα προβλήματα καθώς ο Μπόγκταν τραυματίστηκε άσχημα και αντικαταστάθηκε στην φάση της ανατροπής του όπου κέρδισε το πρώτο πέναλτυ.( Σπάσιμο της κλείδας και μάλλον θα μείνει εκτός για περίπου δύο μήνες). Η ατυχία συνεχίστηκε και μέχρι το 30΄ ακολούθησαν οι τραυματισμοί και οι αναγκαστικές αλλαγές των Κιπιάνι και Πιντσέλι. ( Εκτίμηση για το μέγεθος θα έχουμε την Δευτέρα)
 
Η ευστοχία όμως και το πάθος των παικτών μας κάλυψαν τα πολλά προβλήματα και παρά την μείωση του σκόρ τρείς φορές απο τους αντιπάλους μας και κατάφεραν κάθε φορά που πλησίαζαν να απαντούν και στο τέλος πήραμε τους βαθμούς που τόσο πολύ θέλαμε.
 
Δόθηκε διήμερο ρεπό στους ποδοσφαιριστές για ξεκούραση και απο την Τρίτη επαναρχίζουν οι προπονήσεις για το επόμενο παιχνίδι».

ΕΘΝΙΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση