ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

ΘΟΪ - Εθνικός Άσσιας 1-2: Τεράστιο διπλό για τον Εθνικό

Τα τέρματα σημείωσαν οι Βασιλείου και Χριστοδούλου

Πολύ σημαντική νίκη στη προσπάθεια που κάνει για παραμονή πέτυχε ο Εθνικός Άσσιας και μάλιστα εκτός έδρας. Το προσφυγικό σωματείο επικράτησε του ΘΟΪ με 2-1 και έκανε ακόμη ένα σημαντικό βήμα για το στόχο της παραμονής.

Το ΘΟΪ ξεκίνησε πιο δυνατά τον αγώνα και στο 29’ έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Σιαπάνη ο οποίος από πλεονεκτική θέση έστειλε τη μπάλα πάνω απ’ τα δοκάρια. Στο επόμενο λεπτό οι ισορροπίες του αγώνα άλλαξαν καθώς ο Ιωαννίδης είδε δεύτερη κίτρινη και έτσι το ΘΟΪ έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές. Στο 35’ ο Εθνικός Άσσιας άνοιξε το σκορ με εκτέλεση φάουλ του Βασιλείου από πολύ μακριά.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Εθνικός Άσσιας μπήκε πιο δυνατά και μόλις στο 47’ έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Βασιλείου, ο οποίος δεν βρήκε στόχο στο σουτ εντός της περιοχής. Στο 62’ ο ίδιος ποδοσφαιριστής έφυγε μόνος, όμως και πάλι δεν βρήκε στόχο. Αφού όμως ο Εθνικός έχασε δυο ευκαιρίες στο 71’ διπλασίασε τα τέρματα του με ωραίο πλασέ του Χριστοδούλου. Το μόνο που πέτυχε το ΘΟΪ ήταν την μείωση του σκορ από τον Πεχλιβανόπουλο στο 89’.

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
X