ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Έπεσε με τον πιο απίθανο τρόπο η Ξυλοτύμπου

Φοβερά πράγματα στα γήπεδα και ειδικά στο φινάλε

Δεν υπάρχει αυτό που έγινε στην μάχη για την παραμονή στη Β’ κατηγορία, με το φινάλε να είναι το πιο απίθανο που θα μπορούσε να συμβεί με την Ξυλοτύμπου να είναι τελικά η ομάδα που υποβιβάστηκε.

Στα τρία ματς που επηρέαζαν την παραμονή έγιναν φοβερά πράγματα, με το ΘΟΙ να βάζει δυο γκολ στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης και να σώζεται στη διαφορά τερμάτων με πέναλτι του Ατόρνο στο 95’!

Εκείνη τη στιγμή η Ξυλοτύμπου έχανε με 2-1 από την Αναγέννηση και ήθελε να ισοφαρίσει για να σωθεί. Στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων ο Παντελής Ταύρου εκτέλεσε ένα φάουλ αλλά ο Μάστρου απογειώθηκε στη γωνιά του και το έσωσε! Αργότερα κέρδισαν ένα ακόμα οι γηπεδούχοι αλλά αυτή τη φορά ο Ταύρου αστόχησε και όλα τελείωσαν. Ένα ματς που ήταν όλα τα πρόσωπα σκυθρωπά αφού και οι της Αναγέννησης κέρδισαν μεν, αλλά χωρίς αντίκρισμα αφού έχασαν την άνοδο.

Ο Διγενής Ορόκλινης από μεριάς του δεν μπλέχτηκε σε όλα αυτά, καθώς κέρδισε με 2-0 τον Οθέλλο και σώθηκε. Ο Οθέλλος έψαχνε ένα «θαύμα» και απογοητευμένος που δεν τον ευνόησαν τα άλλα αποτελέσματα αρκέστηκε στην τρίτη θέση.

Β Κατηγορία: Τελευταία Ενημέρωση

X