ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Χριστόπουλος: «Τα προβλήματα που βρήκα στην ομάδα είναι πάρα πολλά»

Η Ελληνική Τράπεζα και το 24sports μαζί στο Κυπριακό Ποδόσφαιρο

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Ο προπονητής του Άρη, Γιάννης Χριστόπουλος, έδωσε τα εύσημα στους ποδοσφαιριστές του για την προσπάθεια που κατέβαλαν στο σημερινό παιχνίδι με τον Εθνικό.

Αναλυτικά:

«Θέλω να ξεκινήσω δίνοντας συγχαρητήρια στον συνάδελφο για τη δουλειά που έχει κάνει μέχρι σήμερα. Ο Εθνικός είναι μια αθλητική ομάδα που παίζει στοχευμένα. Εμείς από την άλλη δεν ήμασταν δυνατά επιθετικά. Τα παιδιά έχασαν λίγο τη συγκέντρωση τους. Είχαμε προβλήματα μετά από επιθέσεις δικές μας στο αμυντικό τρανζίσιον. Παρ΄ όλα αυτά παίξαμε κατά διαστήματα αρκετά καλά. Καταφέραμε να κάνουμε την ανατροπή.

Αυτή η ομάδα είναι από τις πιο δύσκολες καταστάσεις που έχω αναλάβει στη ζωή μου. Η ομάδα μας έδειξε έντονα σημάδια κόπωσης και για όλους αυτούς του λόγους που είπα θέλω να πω ότι αυτή η νίκη ανήκει στους παίκτες. Εγώ ξέρω σε τι κατάσταση βρίσκονται μέσα στα αποδυτήρια και πραγματικά σήμερα με έκαναν περήφανο.

Ο δρόμος είναι πολύ μακρύς, δεν μπορούν να αλλάξουν τα πράγματα από μια στιγμή στην άλλη. Είμαι εδώ με τη στήριξη της διοίκησης και των συνεργατών μου για να παλέψω για να επιτευχθεί ο στόχος της παραμονής. Τα προβλήματα που βρήκα είναι πάρα πολλά».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΡΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X