ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ταξίαρχοι: Με θλίψη, ανακοίνωσαν το τέλος της σεζόν

Απογοητευμένοι από την αλλαγή έδρας του συλλόγου.

Ο σύνδεσμος φιλάθλων του Άρη «Ταξίαρχοι» απογοητεύτηκαν από την τροπή που πήραν τα πράγματα στο θέμα της έδρας της ομάδας τους και με ανακοίνωση που εξέδωσαν ενημερώνουν πως για τους το ποδόσφαιρο τελείωσε.

Αναλυτικά:

«Είναι γεγονός, η διοίκηση του Άρη Λεμεσού κατέθεσε αίτημα στην ΚΟΠ για να μετακομίσει την έδρα της ποδοσφαιρικής ομάδας στην Πάφο . Η κόντρα με τον ΓΣΟ συνεχίστηκε μέχρι και σήμερα αποτέλεσμα να την πληρώσει η ομάδα αλλά και οι λίγοι πιστοί οπαδοί .

Ακούσαμε αυτή την δυσάρεστη είδηση και για λίγα λεπτά μείναμε αμήχανοι και τα μάτια μας βούρκωσαν. Είμαστε απογοητευμένοι , γεμάτοι θλίψη και οργή . Δώσαμε ως οπαδοί σκληρή μάχη για να μείνει ο Άρης Λεμεσό . Δεν μας στήριξε κανένας όμως το παλέψαμε μόνοι μας .

Είμαστε λίγοι όμως πραγματικά αγαπάμε αυτή την ομάδα . Δεν σταματήσαμε ούτε στιγμή να στηρίζουμε την ομάδα και να την ακολουθήσαμε παντού. Θεωρούμε ότι είμασταν παράδειγμα ΟΠΑΔΟΥ και ότι αυτοί οι λίγοι οπαδοί αγάπησαν υπερβολικά αυτή την ομάδα . Στηρίξαμε ανέκαθεν χωρίς κανένα δυσταγμο το οικοδόμημα του Άρη . Από την διοίκηση μέχρι τον τελευταίο ποδοσφαιριστή. Αυτή η ομάδα για εμάς είναι ιδέα . Δεν αγαπήσαμε τον Άρη για τις νίκες και τα τρόπαια . Πολλοί μας κοροϊδεύουν όμως εμείς εκεί σταθεροί δίπλα στον Άρη μας . Αν ψάξει κανείς ανάμεσα σε εμάς θα δει ανθρώπους που έχουν το έμβλημα χαραγμένο στο σώμα τους , που έχουν βαφτίσει με το όνομα της ομάδας , που είναι γεμάτα τα ερμάρια τους με φανέλες και κασκόλ του Άρη και άλλα πολλά . Πράξεις λατρειας για μια ομάδα που δεν έχει κερδίσει ούτε ένα τίτλο .

Μετά από αυτή την εξέλιξη το ποδόσφαιρο για εμάς τελείωσε. Η ποδοσφαιρική σεζόν για τους ΤΑΞΙΑΡΧΟΥΣ ολοκληρώνεται κάπου εδώ . Δεν υπάρχει νόημα .....

ΤΑΞΙΑΡΧΟΙ

ΑΡΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X