ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ταξίαρχοι: «Απαιτούμε ίση και ανθρώπινη μεταχείριση»

Τονίζουν πως σήμερα μπορεί το πρόβλημα να το έχει ο Άρης αλλά αύριο θα το έχουν άλλες ομάδες.

Οι φίλοι του Άρη - οι «Ταξίαρχοι» με ανακοίνωση τους ζητούν από τους πάντες τη βοήθεια προς την ομάδα τους, ώστε να αγωνίζεται στο Τσίρειο και να μην ζημειώνει η ομάδα. Σημειώνουν πως η απαιτούν ίση και ανθρώπινη μεταχείριση και τονίζουν πως σήμερα μπορεί το πρόβλημα να το έχει ο Άρης αλλά αύριο θα το έχουν άλλες ομάδες.

Η ανακοίνωση:

"Στηρίζουμε και απαιτούμε!

Την Παρασκευή υπάρχουν πάρα πόλοι λόγοι για να είμαστε στο Τσίρειο. Πέραν από το αυτονόητο ότι θα πρέπει να είμαστε εκεί, δίπλα στην ομάδα μας, να στηρίξουμε τους ποδοσφαιριστές μας υπάρχει και το καυτό θέμα της παραμονής ή όχι της ομάδας μας στο Τσίρειο .

Πάμε Τσίρειο και απαιτούμε από τους κύριους του ΓΣΟ την παραμονή του Άρη στην φυσική του έδρα. Παμε Τσίρειο και απαιτούμε το δικαίωμα που έχει μια από τις πιο ιστορικές ομάδες της Κύπρου να αγωνίζεται στην πόλη της. Πάμε Τσίρειο και απαιτούμε ίση και ανθρώπινη μεταχείριση για την ομάδα μας στα οικονομικά θέματα. 

Πάμε Τσίρειο και απαιτούμε το δικαίωμα που έχει ο κάθε οπαδός να είναι κοντά στην ομάδα του. Πάμε Τσίρειο και απαιτούμε να παραμείνουμε ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ !

Ζητούμε την υποστήριξη των αξιωματούχων της τοπικής αυτοδιοίκησης της πόλης. Κανένας δεν θέλει να δει τον ιστορικό ΆΡΗ ΛΕΜΕΣΟΥ να παίζει σε άλλη πόλη. Είναι ντροπή πραγματικά ! Δήμαρχος, Έπαρχος, δημοτικοι σύμβουλοι και βουλευτές Λεμεσού, σας καλούμε να βοηθήσετε να βρεθεί μια λύση ούτως ώστε ο Άρης να παίζει στην Λεμεσό χωρίς να ζημιώνει οικονομικά κάθε εβδομάδα.

Ζητούμε επίσης την συμπαράσταση και των υπόλοιπων Λεμεσιανών φιλάθλων. 

Σήμερα φωνάζουμε εμείς, αύριο θα είστε εσείς. Ας βρεθεί μια λύση επιτέλους.

Κανένας δεν μπορεί να μας διώξει από εδώ, αυτό είναι το σπίτι μας δεν φεύγουμε από εδώ!

Ο ΑΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΕΣΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΕΙ!

Οι φίλοι και οπαδοί του ΑΡΗ ΛΕΜΕΣΟΥ 
ΤΑΞΙΑΡΧΟΙ"

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΡΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X