ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Οι παλαίμαχοι έριξαν εξάρα στους προέδρους! (pics)

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στο Τσίρειο ο φιλανθρωπικός ποδοσφαιρικός αγώνας που διοργάνωσε ο Άρης α

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στο Τσίρειο ο φιλανθρωπικός ποδοσφαιρικός αγώνας που διοργάνωσε ο Άρης ανάμεσα στους παλαιμάχους και τους προέδρους-προπονητές των ομάδων της πρώτης κατηγορίας.

Για την ιστορία οι παλαίμαχοι πήραν τη νίκη με 6-5. Όλα τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν στο ίδρυμα «ηλιαχτίδα ζωής» και στην παιδική στέγη Λεμεσού.

Η ενημέρωση από τον Άρη:

«Το ποδόσφαιρο σήμερα ανέδειξε την όμορφη πλευρά του. Πρόεδροι προπονητές και παλαίμαχοι αγωνίστηκαν για καλό σκοπό σε ένα αγώνα καταπληκτικό με πολλές υπέροχες στιγμές και πολλά γκολ. Παρά την χαμηλή προσέλευση κόσμου ένα αρκετά σεβαστό ποσό μαζεύτηκε από τα εισιτήρια που διαθέσαμε στις ομάδες και την εισφορά του κυρίου Μάριου Λευκαρίτη τον οποίο ευχαριστούμε ιδιαίτερα.

Ευχαριστούμε επίσης όλους όσους αγωνιστηκαν σήμερα (προέδρους, προπονητές και παλαιμαχους), τους εθελοντές που εργάστηκαν για να γίνει αυτός ο αγώνας, ο οποιος θα χαρισει αρκετά χαμόγελα στα παιδια που εχουν αναγκη.Τον ΓΣΟ για την διάθεση του σταδίου και την εταιρεία Hellenic που μας χορήγησε τις υπέροχες εμφανίσεις της μικτής προπονητών και προέδρων».

Δείτε φωτορεπορτάζ:

ΑΡΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X