ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Δημοσθένους: «Χρεώσεις Καμπ Νου στο Τσίρειο»

Ο πρόεδρος του Άρη συνεχίζει την κριτική στη διοίκηση του ΓΣΟ

Νέα δήλωση από τον πρόεδρο του Άρη Σταύρο Δημοσθένους για το θέμα του γηπεδικού τονίζοντας πως θα προσπαθήσει να μειώσει τις χρεώσεις του ΓΣΟ για το Τσίρειο. 

Αναλυτικά:

 «Θα κάνω πάντα και ότι περνάει από το χέρι μου για να μειώσω τις εξωπραγματικές χρεώσεις του Τσιρείου. Βρισκόμαστε στην Κύπρο, στην Λεμεσό σε ένα γήπεδο μη ποδοσφαιρικό και έχουμε χρεώσεις Καμπ Νου. Πρέπει να γίνει έλεγχος από το κράτος και από το δήμο Λεμεσού και όλους του εμπλεκόμενους φορείς. Το Τσίρειο δόθηκε σαν δωρεά από τον Πέτρο Τσίρο για όλη την πόλη της Λεμεσού και όχι για τα 10 άτομα του συμβουλίου του ΓΣΟ.

Οι πρόεδροι όλων των ομάδων της Λεμεσού με την σιωπή και την ανοχή τους τόσα χρόνια δεν κατάφεραν τίποτα. Εμείς σαν Άρης πέρυσι με μια δυναμική παρέμβαση που κάναμε καταφέραμε και μειώσαμε τις χρεώσεις κατά 1000 ευρώ. Παλεύω και θα συνεχίσω να παλεύω μέχρι οι εξωπραγματικές αυτές χρεώσεις πέσουν στα επίπεδα των άλλων σταδίων όπου είχαμε προσφορές, γήπεδα σαν το παφιακό και το Αντώνης Παπαδόπουλος όπου οι χρεώσεις τους δεκάδες χιλιάδες ευρώ λιγότερες για κάθε σαιζόν».

ΑΡΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X