ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δημοσθένους: «Να αφήσουν τον Άρη ήσυχο…» (ηχητικό)

«Όσοι δεν μπορούν να κουμαντάρουν τα σωματεία τους και φοβούνται, να μείνουν στα σπίτια τους και να σκουπίζουν το σπίτι τους»

Για όλα τα θέματα που απασχολούν την ομάδα του, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95, ο πρόεδρος του Λεμεσιανού σωματείου, Σταύρος Δημοσθένους, ο οποίος απάντησε σε αυτούς που κατηγορούν τον Άρη:

«Ακόμη δεν έχει αλλάξει κάτι. Είμαστε σε πολύ δύσκολη θέση. Όπως είπα και στους παίκτες μου, είμαστε ακόμα στον αναπνευστήρα και θα πρέπει να παλέψουμε μέχρι το τέλος για την παραμονή μας στην κατηγορία. Περιμένουμε το παιχνίδι με την Πάφο, που είναι πολύ καθοριστικό για το πρωτάθλημα», είπε αρχικά.

Ακολούθως αναφέρθηκε στην παρουσία των Κύπριων παικτών: «Αν ήταν μόνο από το χέρι μου ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ομάδας, να είστε σίγουροι ότι θα επέλεγα 14-15 νεαρούς Κύπριους παίκτες. Αυτοί είναι που παίζουν με την ψυχή τους και για την φανέλα της ομάδας».

Για την αλλαγή του προπονητή: «Ήθελα κάποιο να ξυπνήσει τους ποδοσφαιριστές, διότι μπορεί να λέτε ότι είχαμε ποιοτικούς παίκτες, αλλά μέσα στο γήπεδο δεν έδειξαν αυτό το πράγμα. Γι’ αυτό, επιλέξαμε κάποιους Κύπριους παίκτες, που πονάνε την φανέλα που φοράνε. Ελπίζουμε ότι θα αντέξουμε και να μην πάμε απευθείας διαβάθμιση και να δώσουμε την μάχη μας μέχρι το τέλος».

Για το γεγονός ότι είναι πρόεδρος που εμπιστεύεται τους Κύπριους παίκτες: «Έχω πει πολλές φορές ότι υπάρχει ταλέντο στην Κύπρο, το οποίο καταστρέφουμε. Βλέπουμε αρκετούς που πήγαν στο εξωτερικό και διακρίνονται. Όσο είμαι εγώ πρόεδρος στον Άρη, θα σπρώχνω τους προπονητές να δουλεύουν με τους Κύπριους».

Για τον Ράντου: «Αν όλα πάνε καλά, τότε η μεταγραφή του θα ολοκληρωθεί σήμερα. Είναι θέμα που χειρίζεται Τόνυ Αντωνίου και επειδή είναι δύο ομάδες που διαπραγματευόμαστε, δεν μπορούμε να πούμε κάτι περισσότερο. Το σίγουρο είναι ότι θα επωφεληθεί οικονομικά το σωματείο μας».

Για τις κατηγορίες που έγιναν για τον Άρη: «Ξέρετε ότι πάντα μιλώ έξω απ’ τα δόντια και λέω και κάποιες ατάκες. Αν δεν έχουν την δύναμη να διοικήσουν τα σωματεία τους και φοβούνται, να κάτσουν σπίτι τους και να σκουπίζουν το σπίτι τους. Να αφήσουν τον Άρη ήσυχο και έχει περάσει πολλά όλα αυτά τα χρόνια. Το μόνο ελάττωμα που έχει ο Άρης είναι ότι έχει λίγο κόσμο. Εάν είχε κόσμο, τότε δεν θα βρισκόταν σε αυτή την θέση».

ΑΡΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X