ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Δημοσθένους: «Δεν θα πουλήσω τον Άρη»

Ο Σταύρος Δημοσθένουνς στον ΣΠΟΡ FM 95.0

Ο Σταύρος Δημοσθένους και το μέλλον του Άρη είναι ένα θέμα το οποίο απασχολεί εδώ και μερικές μέρες την επικαιρότητα. Ο πρόεδρος του Άρη, παραχώρησε δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τους Γιώργο Παττίχη και Δημήτρη Χριστοφόρου. Μάλιστα ο ίδιος ξεκαθάρισε πως προσεγγίστηκε από κάποια ομάδα, αυτή δεν ήταν η ΑΕΚ και τόνισε πως δεν πρόκειται να αφήσει τον Άρη.

Τα κυριότερα σημεία:

Για το θέμα των ποδοσφαιριστών που θέλουν να αποχωρήσουν: «Εμείς δεν πρόκειται πάντως να κρατήσουμε κανένα χωρίς τη θέληση του. Ευτυχώς το συγκεκριμένο θέμα δεν μας αγγίζει. Αυτοί που θέλουν να μείνουν ήρθαν και μας είπαν θα μείνουμε και δεν θα πουλήσουμε την ομάδα, κάποια άλλα παιδιά που θέλουν να προχωρήσουν έχουν την ελευθέρα να πάνε στο καλό»

Για το Άρη και τη συνέχεια: «Το να πιστεύεις κάτι και να το παλεύεις με την πίστη είναι ότι καλύτερο. Εμένα τα πιστεύω μου πάντα είναι όσο πιο ακραία μπορούν να γίνονται. Προσπαθώ να διορθώνω ότι γίνεται λάθος. Κάποια τα δεχόμουνα και αυτό σημαίνει πως εγώ έχω κάνει το πιο μεγάλο λάθος. Όλη την ευθύνη την έχω εγώ».

Για τα όσα γράφτηκαν για συμμετοχή σε άλλη ομάδα: «Εγώ δεν πρόκειται να φύγω από τον Άρη, δεν θα τους πουλήσω ποτέ. Έχει γίνει συζήτηση για να αναλάβω ως εκτελεστικός πρόεδρος μια ομάδα με ψηλότερους στόχους, όμως δεν θα πουλήσω τον Άρη. Δεν είναι η ΑΕΚ αυτή η ομάδα»

Για το μέλλον του Άρη: «Όσο με στηρίζουμε αυτοί οι άνθρωποι που είναι δίπλα μου, θα είμαι εδώ. Δεν χάθηκε κάτι από το γεγονός πως θα είμαστε στην Β’ κατηγορία. Θα προσέξουμε στη διαχείριση και τα λάθη που έγιναν να μην ξαναγίνουν»

Για τη Β΄ κατηγορία: «Δεν υποτιμούμε κανένα, είδαμε πολλά παραδείγματα με ομάδες που ανεβαίνουν και με τους ίδιους ποδοσφαιριστές τα πάνε πολύ καλά. Το άσχημο είναι πως δεν έχεις τα τηλεοπτικά»

Για το γεγονός πως το μπάτζετ θα είναι χαμηλότερο: «Δεν πρέπει να κάνεις χαμηλό μπάτζετ γιατί θα την πατήσεις. Αν θες να έχεις ομάδα που να πρωταγωνιστεί θες μπάτζετ»

Για τον Νίκο Παναγιώτου: «Αν όλα πάνε καλά ο Νίκος Παναγιώτου θα είναι και τη νέα σεζόν μαζί μας»

Για τους ποδοσφαιριστές που θα συνεχίσουν: «Τέσσερις – πέντε ποδοσφαιριστές που είμαστε μαζί τα τελευταία χρόνια δεν χρειάστηκε να μιλήσουμε και ήρθαν και μου είπαν πως θα είναι μαζί μου. Αυτός που με συγκίνησε είναι ο Μουλόπουλος ο οποίος θα μείνει μαζί μας και νιώθει την ομάδα.

Ένα τελευταίο σχόλιο: «Ο Άρης δεν έγινε Μπαρτσελόνα. Οι παλιές κατάρες που βρήκαμε μπροστά μας από προηγούμενες διοικήσεις και με τα χαμηλά τηλεοπτικά δεν μας επέτρεψαν να κρατήσουμε για 4η χρονιά την ομάδα στην πρώτη κατηγορία»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΡΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X