ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Άρης: Παραδίδουν εκλογικά βιβλιάρια

Η έντονη δυσαρέσκεια των Αρειανών μετά την άσχημη εξέλιξη στο γηπεδικό και την ρήξη στις σχέσεις μεταξύ της ομάδας και του ΓΣΟ όπως φαίνεται φέρνει δυναμική αντίδραση

Με ανάρτηση στον λογαριασμό του Άρη στο Facebook έγινε γνωστό πως οι φίλοι και οπαδοί του Άρη, οι οργανωμένοι «Ταξίαρχοι», μέσα στις επόμενες μέρες θα πραγματοποιήσουν εκδήλωση στην οποία θα παραδώσουν τα εκλογικά του βιβλιάρια.

Αναλυτικά:

Σύμφωνα με ενημέρωση που είχε η σελίδα μας πριν από λίγο , οι φίλοι και οπαδοί του Άρη Λεμεσού με την ονομασία " ΤΑΞΙΑΡΧΟΙ " προγραμματίζουν εντός των ημερών εκδήλωση κατά την οποία θα παραδώσουν τα εκλογικά τους βιβλιάρια.

Η έντονη δυσαρέσκεια των Αρειανών μετά την άσχημη εξέλιξη στο γηπεδικό και την ρήξη στις σχέσεις μεταξύ της ομάδας και του ΓΣΟ όπως φαίνεται φέρνει δυναμική αντίδραση . Όπως πληροφορηθήκαμε πριν από λίγο γύρω στους 400 φίλους της ομάδας είναι έτοιμοι να παραδώσουν τα εκλογικά τους βιβλιάρια άμεσα καθώς νιώθουν ότι βρίσκονται στο περιθώριο και ότι η πολιτεία και οι αρμόδιοι ΔΕΝ τους υπολιζουν πάρα την έντονη αντίδραση τους από χθες το βράδυ.

Επιπλέον εκφράζουν την δυσαρέσκεια τους και από ορισμένα ΜΜΕ καθότι από χθες το βράδυ πολύ λίγα μέσα δημοσίευσαν τις αντιδράσεις τους .

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΡΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X