ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Άρης: «Ευκαιρία να δείξουμε το τι μπορούμε να κάνουμε στο γήπεδο»

Ο αυριανός αγώνα του Άρη με τον ΑΠΟΕΛ είναι το νούμερο ένα θέμα που απασχολεί την ομάδα της Λεμεσού τη δεδομένη στιγμή

Ο αυριανός αγώνα του Άρη με τον ΑΠΟΕΛ είναι το νούμερο ένα θέμα που απασχολεί την ομάδα της Λεμεσού τη δεδομένη στιγμή. Ο Άρης παρά το γεγονός πως έδειξε κάποια θετικά στοιχεία στο γήπεδο μέχρι στιγμής δεν έχει πάρει όσους βαθμούς θα ήθελε. Παράλληλα ανοιχτό παραμένει και το θέμα με το Τσίρειο και τον ΓΣΟ. Στο πλαίσιο αυτό ο διευθυντής ποδοσφαίρου του Άρη, Τόνυ Αντωνίου μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομή «Κάνε Παιχνίδι» με τους Δημήτρη Χριστοφόρου και Γιώργο Παττίχη.

Αναλυτικά:

Για το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ: «Σίγουρα είναι ένας μεγάλος αντίπαλος, μια ομάδα που καταξίωσε το Κυπριακό ποδόσφαιρο. Στον Άρη πάντως κάναμε καλή δουλειά και πιστεύω είναι μια ευκαιρία να δείξουμε το τι μπορούμε να κάνουμε στο γήπεδο»

Για τα αγωνιστικά νέα: «Όλοι οι ποδοσφαιριστές προπονούνται κανονικά, πλην του Θεοδόση Κύπρου»

Για τη χαμηλή συγκομιδή: «Σίγουρα θα θέλαμε μια καλύτερη συγκομιδή, δεν τα καταφέραμε καλά σε αυτό τον τομέα, όμως θα βελτιωθεί στη συνέχεια»

Για το Τσίρειο: «Το θέμα είναι ανοιχτό, δεν έχουμε κάποια ενημέρωση από το ΓΣΟ, όταν υπάρξει θα σας ενημερώσουμε. Αύριο έχουμε ένα αγώνα και θέλουμε να συγκεντρωθούμε σε αυτόν όμως στη συνέχεια θα ασχοληθούμε με το όλο θέμα»

Για τον κόσμο: «Είναι καλός αγώνας, είναι σε δύσκολη ώρα και μέρα όμως, αλλά ελπίζουμε πως θα έχουμε κόσμο και θα έρθουν και φίλοι της ομάδας μας»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΡΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X