ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Άρης: Αντιδρούν για την αλλαγή έδρας οι ταξίαρχοι

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Άρη εκφράζουν την αντίθεση τους για τη μεταφορά της έδρας της ομάδας τους στο «Στέλιος Κυριακίδης».

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Άρη εκφράζουν την αντίθεση τους για τη μεταφορά της έδρας της ομάδας τους στο «Στέλιος Κυριακίδης».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ενημερωθήκαμε ότι εγκρίθηκε το αίτημα του σωματείου μας για μεταφορά της έδρας μας από την Λεμεσό στην Πάφο . Ακόμα ένα βήμα και ίσως το τελευταίο πριν την οριστική φυγή του ιστορικού ΑΡΗ από την Λεμεσό . Μπορεί να είμαστε λίγοι αλλά το παλέψαμε με όλη μας την ψυχή και το παλεύουμε και θα το παλέψουμε ακόμη .

Είναι άδικο κύριοι . Κανένας δεν μας ακούει . Μας αγνοείται επιδεικτικά. Ορισμένοι νομίζουν ότι ο κόσμος του Άρη είναι ανίσχυρος και ελάχιστος . Ο κόσμος του Άρη τρέφει μεγάλη αγάπη για την ομάδα και την πόλη του και αυτό ήταν μαχαίρια στις καρδιές των Αρειανών.

Είναι μια μαύρη μέρα για τον Κυπριακό αθλητισμό. Χθες γράφτηκε ότι θα παραδώσουμε εκλογικά βιβλιάρια . Αυτό είναι είναι μέτρο και επειδή ξέρουμε ότι ορισμένους δεν τους καίγεται καρφί θα ληφθούν κι άλλα μέτρα αντίδρασης. Μπορεί να καθυστερούμε λίγο αλλά χρειάζεται οργάνωση για ΔΥΝΑΜΙΚΗ αντίδραση.

Ζητούμε από τους ανθρώπους του ΓΣΟ μέχρι το απόγευμα να μπουν στον κόπο και να κάνουν οικονομική αντιπρόταση στο αίτημα του Άρη . Ζητούμε επέμβαση άμεση από την πολιτεία και τον ΚΟΑ για να βρεθεί η λύση.

Απαιτούμε το δικαίωμα που έχουμε ως πολίτες η ομάδα μας να παίζει στην πόλη μας . Μέχρι το απόγευμα ευελπιστούμε σε λύση . Αλλιώς θα υπάρξει δυναμική αντίδραση, πάντα σε κόσμια , νόμιμα και ηθικά πλαίσια όπως αύρα που διδαχθήκαμε από παιδιά και γίναμε ΑΡΗΣ.

Δεν επιτρέπουμε ο ΑΡΗΣ να φύγει από την ΛΕΜΕΣΟ. ! *

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΡΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X