ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Αντωνίου: «Χάσαμε αρκετούς βαθμούς στις λεπτομέρειες και θέλουμε αυτό να αλλάξει»

Ψάχνει το restart ο Άρης

Μετά την αλλαγή προπονητή και τη διακοπή ο Άρης θέλει να αλλάξει την αρνητική εικόνα που έχει δημιουργήσει στις πρώτες αγωνιστικές. Στο πλαίσιο αυτό ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος του Άρη, Τόνι Αντωνίου, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τους Δημήτρη Χριστοφόρου και Γιώργο Παττίχη.

Αναλυτικά:

Για το νέο προπονητή και αν μπορεί να αλλάξει κάποια πράγματα σε τόσο λίγο χρόνο: «Ο προπονητής δεν έχει ούτε καν μια εβδομάδα με την ομάδα. Ήρθε με το αεροπλάνο και μετά από πέντε ώρες μπήκε στο αεροπλάνο για Ρουμανία. Εκεί γνώρισε τα παιδιά και είχε τη δυνατότητα να δουλέψει μαζί τους. Σύντομα θα φέρει την αλλαγή»

Για την βαθμολογική συγκομιδή: «Σίγουρα χάσαμε αρκετούς βαθμούς στις λεπτομέρειες και θέλουμε αυτό να αλλάξει»

Για το γήπεδο στη Λεμεσό: «Είναι σημαντικό για την Λεμεσό και την Κύπρο. Επιτέλους ο κόσμος θα μπορεί να πηγαίνει σε ένα ωραίο γήπεδο και να απολαμβάνει θέαμα»

Για το στόχο του Άρη: «Το πλάνο του Άρη από τότε που άλλαξε η διοίκηση ήταν να καθιερωθεί στην πρώτη κατηγορία και κάθε χρόνο να τα πηγαίνει καλύτερα. Ο Άρης έχει βγάλει ταλέντα, έχει πετύχει τους στόχους του και γίνεται πολύ καλή δουλειά»

Για την ΑΕΚ: «Η ΑΕΚ είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα, με καλούς παίκτες, καλό προπονητή και πολύ καλό τεχνικό διευθυντή. Διεκδικεί πάντα το πρωτάθλημα και είναι μια πολύ καλή ομάδα»

Για τα αγωνιστικά νέα: «Σύντομα θα έχουμε τις τελευταίες πληροφορίες από το ιατρικό τιμ και θα έχουμε ανακοίνωση»

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΡΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X